2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
علائم پروژسترون چیا هس؟

علایم زیاد داره

در اصل همون عوارضه و همیشگی نیست و روی همه کس نشون نمیده

تو بروشورش نوشته بخونی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بخاطر ی روز عقب افتادن عیدفطر روز تولد حضرت معصومه دیروز بود درسته؟؟ پس دهه کرامت از دیروز ش ...

ما که از همون چهارشنبه شروع کردیم، مهم نیته سخت نگیر عزیزم. ای جانمممم، حتماااا عیدی میده امام رضا، مگه میشه نده؟ 😍😍🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ما که از همون چهارشنبه شروع کردیم، مهم نیته سخت نگیر عزیزم. ای جانمممم، حتماااا عیدی میده امام رضا، ...

❤️❤️💚💚🌹🌹

ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چرا عزیزم به درد نخوردن ؟

منظورم از ب درد نخوردن این بود ک نتیجه نگرفتم ازشون😅

۳تا رو ک سال ۹۹ انتقال دادم و منفی شدم ک شاید ب خاطر مشکل ایمنی و انعقادی بود ک داشتم و اینکه سپتوم داشتم و نمیدونستیم. و ۲ تاش رو هم قرار بود فروردین انتقال بدم ک از فریز درنیومدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاممصبحتون بخیردوستای عزیزم, خوبین?  انشالله باردارهای قشنگمون نی نی هاتون درچه حالن؟  ا ...

اااای جوووون دلم . ان شاالله😍 الهی خدا حفظ شون کنه برات🤩

منم امروز همش خواب دیدم نمیدونم چ حکمتیه هی خواب میدیدم بیدار میشدم دوباره همون خواب ینی فک کنم ی ۴-۵ باری اینجوری شد. همش انگار یکی میگف این ۳ ماه عقب انداختن کارام درست نیس.

اصلا ی جوری شدم از صبح ک بیدار شدم. ولی هر چی دو دو تا می کنم میبینم بدون تقویت شروع کردن هم درست نیس. اخه دکتر صادق زاده می گف اسپرم ۳ ماه طول میکشه تا جوان سازی بشه یا نمیدونم ی همچین اصطلاحی ب کار برد 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی من امروز روز ۱۴ انتقالم. البته با احتساب روز انتقال.  رفتم آز خون دادم که دیگه ا ...

ان شاالله خوش خبر بیای عزیزم😍

عزیزم ناراحت شدم براتون ولی عزیزم ناامید نشو من کاربریم fahime7070بود یک سال پیش که باهم حرف میزدی ...

اه شمایی عزیزم ممنون که به فکرم بودی. بله بعد ابن سینا رفتم پانکچر مجدد پیش دکتر اسرافیلی ۷ تا جنین شد برام فریز کردم که سه تاش رو انتقال دادم و گرفت اما سقط شد دکترم گفت ۲۵ درصد بارداریا پیش میاد سقط حالا اینسری داروهمو قراره بیشتر کنه.

یه بسته ۴ تایی فقط جنین دارم انشالله که اینا بمونن برام.

خودت خوبی نی نی خوبه جنسیتش چیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@پروانه21   سلام پروانه جان بی بی چک زدی، انشالله که خوش خبر باشی عزيزم  بیا خبر بده م ...

سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گوشی معلومه اونم میدونم اثر اچ سی جیه پس خودمو براه از منفی اماده کردم

اره واقعا بایدولشون کنی, انگارببخشیدتوام موقع انتقال خودشون وخانواده کرمشون میگیره. خوش بحال دوستانی ...

اره واقعا نه عزیزم چیزی نشده انشاالله خدابزرگه بد به دلت راه نده عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم جعفریم درحدکم اصلا مشکل نداره حتی زعفرون. به من گفتن منع نداری اما اعتدال توام مثل من شبها ان ...

اره خوب همش میگن در خد اعتدال چشم ممنون آره من سری قبل هم همین کارو کردم انجیر خیسوندم و هر روز میخوردم خیلی خوبه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گ ...

سلام گلم، نا امید نشو لطفا شاید آمپول اثر کنه و دیرتر لانه گزینی اتفاق بیوفته، امیدوارم که مثبت بشی برات صلوات میفرستم، توکل کن به خدا و معجزه خدا 

سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گ ...

سلام پروانه عزیزم اینو‌ نگوو فعلا خیلی زوده اگه هاله داره مثبتی من سری پیش انداختم دور بعدا نگاه کردم هاله دیدم انشاالله مثبتی عکسشو بفرس ببینیم

اااای جوووون دلم . ان شاالله😍 الهی خدا حفظ شون کنه برات🤩 منم امروز همش خواب دیدم نمیدونم چ حکمتیه ...

الهی که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیز دلم. ما هم برای انتقال دوم یکم تردید داشتیم، همسرم می‌گفت بریم مسافرت یکم خودتو تقویت کن بعد دوباره شروع کنیم اما دلمون هم راضی نمیشد عقب بندازیم، آخر سر از یه روحانی که قبولش داریم خواستیم استخاره بگیره برامون که گفت خیره و تاخیر نندازید و اقدام کنید انگار قشنگ میدونست نیتمون چیه 😍

ان شاالله برای شما هم بهترین ها رقم بخوره گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم