2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم تماس گرفت شارژش تموم شده بود ولی تازنگ بزنه مردم وزنده شدم

آخیش. خداروشکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما واقعا چرا کسی جواب سوال های منو نمیده؟ یک هفتس تو استرس آزمایش سلفریم پرسیدم بوده کسی این آز ...

نگران نباش..منم ریسک متوسط بود.یک به هشتصد و نود..رفتم سلفری انجام دادم..جوابش دو هفته ای اماده بود و خداروشکر دخترم سالم بود..خوده ازمایشگاه هم مشاورش بهمون گفت نود درصد جوابا سالمن.الکی می ترسونن ما هم از ترس  میریم کلی هزینه میکنیم .سه و نیم شد برام.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خانوما واقعا چرا کسی جواب سوال های منو نمیده؟ یک هفتس تو استرس آزمایش سلفریم پرسیدم بوده کسی این آز ...

ریسکت رو چند زده تو آزمایش؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
یک به نود😭

سلام عزیزم منم ریسکمو زده بود ۱ به ۹۸ رفتم سلفری خداروشکر پسرم سالم بود الان جلوم خوابیده 

نگران نباش اصلا مطمئن باش نی نیت سالمه این دلالیه آزمایشگاه هاس که کیسه دوختن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگران نباش..منم ریسک متوسط بود.یک به هشتصد و نود..رفتم سلفری انجام دادم..جوابش دو هفته ای اماده بود ...

فری بتا سه و نیم شد؟پاپا چی؟برا من پا پا ۴۹صدم

نمیدونم چرا انقدر ریسکمو بالا شد سنمم بالا نیس ۲۱سالمه

سلام عزیزم منم ریسکمو زده بود ۱ به ۹۸ رفتم سلفری خداروشکر پسرم سالم بود الان جلوم خوابیده  نگر ...

واقعا؟ خداروشکر

من واقعا تو این راه خیلی سختی کشیدم حتی مادرمم نمیدونه که ای وی اف کردم واقعا دیگه کم اوردم😢

هانیل جان. من ساعت ۶ صبح و ۶ عصر شیاف پروژسترون بزنم. ۱۲ ظهرامپول پروژسترون. ساعت ۹ صبح و نه شب ه ...

آره عزیزم خوبه، دیگه جور دیگه ای هم نمیشه در واقع 😁

ان شاالله مثبت میشی زحماتت جبران میشه گلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا؟ خداروشکر من واقعا تو این راه خیلی سختی کشیدم حتی مادرمم نمیدونه که ای وی اف کردم واقعا دیگه ...

آره عزیزم این استرسی که الان داری صدبرابر برا نی نی بدتره عزیزم برو سلفری بده ولی مطمئن باش سالمه سالمه 

انشاءالله نی نیت سالم وسلامت میاد تو بغلت عزیزم خستگیت در میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم خوبه، دیگه جور دیگه ای هم نمیشه در واقع 😁 ان شاالله مثبت میشی زحماتت جبران میشه گلم 🌹

هانیل جون خوبی عزیزم؟

هیوا اومده خبری از خودش ونی نیش بده؟ 

عزیزم تماس گرفت شارژش تموم شده بود ولی تازنگ بزنه مردم وزنده شدم

عزیزم من همسرم بخاطر شغلش یه وقتایی میشه نصف روز کامل خبری ازش نیست، بقول مامانم بی‌خبری خوش‌خبریه، اینجور وقتا اصلا نگران نشو گلم استرس هم که سمه برات، سلامت باشید همیشه🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم