2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
خانوما واقعا چرا کسی جواب سوال های منو نمیده؟ یک هفتس تو استرس آزمایش سلفریم پرسیدم بوده کسی این آز ...

عزيزم ان شالله كه چيزي نيس جوابش كي اماده ميشه؟ من اطلاعي متاسفانه ندارم

ولي ان شالله كه نتيجه عاليه و مشكلي نيست و فرشته نازت رو صحيح سالم بغل ميگيري

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فكرو خيال نكن هيچي مثل استرس برات سم نيس الان، شايد جايي امكانش نيس حرف بزنه خودش بتونه باهات ت ...

دیوونه میشم من اخر از دستش صددفعه بهش گفتم من نیاز دارم ارامش داشته باشم ولی کو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خانوما دیروز انتقال دادم بعد امروز همسرم رفته کاشان جواب نمیده بعدش میزنه تماس هدایت شد دارم می میرم ...

به سلامتی دوست خوبم خداروشکر انشاالله که خیر چیز خاصی نیست شاید گوشیشون خاموش شده یا آنتن ندارن بد به دلتون راه ندید استرس تو این روزها سم آرامش داشته باشید لطفا 

خانمهایی که انتقال جنین دادند تورو خدا کمکم کنید به دکترم دسترسی ندارم .میخام انتقال بدم ولی نمی‌دون ...

از روز سوم استراديول رو شروع ميكنن بسته به سونو و تشخيص دكتر تعدادش متنفاوته براي من سه تا بود هر ٨ ساعت از روز ١١ شد ٤ تااا البته يه قرص ديمه هم به اسم استرومارين١.٢٥ داشتم

خانمهایی که انتقال جنین دادند تورو خدا کمکم کنید به دکترم دسترسی ندارم .میخام انتقال بدم ولی نمی‌دون ...

اینو باید پزشکتون به شما بگه عزيزم مثلا من از قبل انتقال هر هشت ساعت یه دونه میخوردم صبح ظهر شب و الانم که انتقال دادم دارم میخورم 

خانوما دیروز انتقال دادم بعد امروز همسرم رفته کاشان جواب نمیده بعدش میزنه تماس هدایت شد دارم می میرم ...

عزیزم ی وقتایی الکی میزنه تماس هدایت شد

من پیش همسرم نشستم گوشیم انتن نده میگم زنگ بزنه ببینم چشه

بعد اعلام میکنه تماس هدایت شد😅😅

نگران نباش ممکنه شارژ تموم کرده باشه و بخاطر این اعلام میکنه تو دسترس نیست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم ی وقتایی الکی میزنه تماس هدایت شد من پیش همسرم نشستم گوشیم انتن نده میگم زنگ بزنه ببینم چشه ...

انشالله همینجوری باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ان شالله كه خيره و مامان شدي دمنوشاي گياهي ادويه زعفرون زرشك ابهويج كه گرچه خيليا اينارم خوردن و به ...

ممنون انشاالله اره خوب منم شنیدم اینارم خوردن و مشکلی نبوده ولی بازم ادم ته دلش ترس داره اونم ماهایی که این همه دردسر میکشیم خدا خودش کمکمون کنه آمییییین🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏