2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
الهی امین عزیزدلم.  شنبه اینده21ام تولداقا جان هست دعاکنیم همگی وصلوات بفرستیم

انشاالله همه دلشون شاد بشه و شمام دست پر برگردی اول شما آز داری الهی خوش خبر بیای منم امیدوار بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون انشاالله اره خوب منم شنیدم اینارم خوردن و مشکلی نبوده ولی بازم ادم ته دلش ترس داره اونم ماهایی ...

عاره ديگه اگه خيلي اهل ريسك نيتي٣/٤ روز اول فقط سوپ ماهيچه بخور با سيبزميني و رشته فرنگي الو وروغن زيتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم دقیقا مشکل شما رو داریم و بیشتر مششکل همسرم بود سری اول .خیلی ها راضی بودن ازشون و نتیجه گرفتن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ، ان شاءالله جنین ات رو انتقال بدی و برات بمونه عزیزم

عزیزدلمی...یک دنیاممنون نمیدونی دعاهاتون چقدر روحیه بخشن

قربونت خواهر بله دعا درحق همدیگه خیلی خوبه انشاءالله که دعاهای ما باعث بشه طمع مادرشدنو بچشی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چرااا ؟از كجا معلوم يبار ديگه امتحان كن ان شالله كه اينسري نتيجه ميگيري نيازي به بانكچر مجدد نباشه ...

والله همسرم هم همینو میگه. میگه یبار دیگه امتحان کن اگه خدای نکرده نشد اونوقت از اول شروع میکنیم.دوتا انتقال منفی البته مشکل ایمنی انعقادیم دارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره عزیزم حداقل ۴ ساعت فاصله باشه خوبه.

ای خداااا

الان متوجه شدم ک من شیافم هم ۷ صبح و ۷ شب میذاشتم ک صبحیه با امپولم نزدیک بوده اونم دوتا امپول پروژسترون

یعنی زمان هاشون رو تغییر بدم شیاف رو بکنم ۱۲/۱۲ظهر و شب

انوکسا رو همون تایم بزنم و دوتا امپول پروژسترون رو ۶ عصر کنم تغییر ساعتش مشکل ساز نمیشه؟؟؟😭😭

البته ب شماره اورژانس مطب هم پیام دادم هنوز جواب ندادن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
متاسفم عزیزم، منم دفعه اول افت بتا داشتم ولی دو ماه بعدش دوباره انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم و ان ...

انشاله بسلامت بغلش کنی ،من دیگه جنین ندارم ،حوصله شروع دوباره هم ندارم،میخوام اگه بشه خرنوب بگیرم شوهرم استفاده کنه،شاید نتیجه بده

عاره واقعااا فقط كافيه خداااا بخواد  ان شاالله كه اينسريم خير و مصلحت شمااااا تو يبارداري عالي ...

انشالله,من اینطوری ذوق مرگ میشم الهی خدا بااینهمه انرژی خوب ومثبتی که میدی چندبرابرش به خودت برگرده عزیزم. برای سلامتیتون حمدمیخونم

قربونت خواهر بله دعا درحق همدیگه خیلی خوبه انشاءالله که دعاهای ما باعث بشه طمع مادرشدنو بچشی عزیزم

الهی امین. خدا انشالله به بهترین نحوحاجت دلتوبده ومامان شی خودتم

برات حمدمیخونم عزیزدلم