2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
نه منظورم تحرک نبود استرس برا خوردن چیبس بود😄 خودم از روز چهارم ۶ ساعت رو صندلی سر کار بودم. 

اهان ازاون لحاظ😂باشه چشووم, پس حله ایشالله باتودلی نازت دعاکن عزیزم منم مثبت بشم وای خدا میشه یعنی نی نی تودل منم باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی. الان سنو شدم دکتر گف این رحم هیچ مشکلی نداره ضخامتم ۱۱ بود. معاینه هم کرد گف من خ ...

خب خدا رو شکر عزیزم، پس خون از واژنت بوده از رحمت نبوده، دیگه استرس نداشته باش اصلا، ان شاالله که مامان میشی گلم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جان فداتشم عزیزم، مرسی جونم ان شاالله چیزیش نمیشه جونم اما تغذیه خیلی مهمه. من امروز   ...

انشالله عزیزم دعاکنیم برای هم. واقعا من اصلا به تغذیه اهمیتی نمیدادم... ولی دیگه رعایت میکنم

عزیزم ببین بازخودت هرچی صلاح میدونی ها اماهمش نخواب گلم چون اینطوری ادم کسل میشه ومریض. من سری های قبل که تحرک نداشتم کمردرد و.... میومد سراغم همه میگفتن مثبتی. کاش یکم راه بری یا فیلم ببینی بخندی

از الان نمکی نخور تا ورم نکنی چیپس سرکه ای داخل آدمو میشوره.نخور .تهوع میگیری

وای اره داشتم میمردم ازتهوع, ماست وابلیموخوردم خوب شدم. 

دعاکن عزیزدلم منم مثبت شم حس ناب مادرشدن بفهمم

حالا الان میلت میبره بخوری، من الان دو هفته ست بزووور غذا میخورم، اونم هی خودمو گول میزنم یه قاشق دی ...

اع یعنی ازبارداری اصلا نمی تونی چیزی بخوری؟ من میگم خلم شماها باورنمیکنید

من میگم باردارشم کاش تهوع داشته باشم چیزی نخورم لاغرکنم 🤐🤐🤐

من بس شکموهستم اره همه چی بدن میتونم بخورم😄😄😄ولی دیگه رعایت میکنم. میشه توام ازته دلت دعاکنی منم مادرشم؟ این حس قشنگ نصیبمون بشه برای هممون

خب خدا رو شکر عزیزم، پس خون از واژنت بوده از رحمت نبوده، دیگه استرس نداشته باش اصلا، ان شاالله که ما ...

بخاطر قرص ویاگرا نیس؟ دیگه امروز واژینال نزاشتم

اگه لک برا رحم بود تو سنو مشخص میشد؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اع یعنی ازبارداری اصلا نمی تونی چیزی بخوری؟ من میگم خلم شماها باورنمیکنید من میگم باردارشم کاش تهوع ...

ای جان عزیزم، همه مثل هم نیستن، من قبل بارداریمم کلا شکمو نبودم فقط در حدی که ضعفم گرفته بشه غذا می‌خوردم الآنم بخاطر تهوع نمیتونم بخورم وگرنه بچه نیاز داره به مواد غذایی مفید. نه اصلا توی بارداری لاغر نکن ان شاالله مثبت میشی و بعد زایمان خودت کم کم لاغر میشی🌹🙏

بخاطر قرص ویاگرا نیس؟ دیگه امروز واژینال نزاشتم اگه لک برا رحم بود تو سنو مشخص میشد؟

چرا احتمالش هست چون واژن حساس و ملتهب میشه توی این دوره، دکترت تشخیص داده رحمت خوبه پس حتما مشکلی نیست عزیزم، ان شاالله که مثبت میشی گلم 🌹

ای جان عزیزم، همه مثل هم نیستن، من قبل بارداریمم کلا شکمو نبودم فقط در حدی که ضعفم گرفته بشه غذا می‌ ...

قربونت برم عزیزم انشالله باتودلی قشنگت دعاکن منم مثبت شم البته خدارو هزارشکر درهمه حال

اهان توخوب بودی دیگه من کلی اضافه وزنم دارم😐😐😐نمیدونم این معده بی صاحابم چه مرگشه هی میخورم سیر نمیشه

قربونت برم عزیزم انشالله باتودلی قشنگت دعاکن منم مثبت شم البته خدارو هزارشکر درهمه حال اهان توخوب ب ...

سخت نگیر عزیزم بعد زایمان کم کم لاغر کن 

گفت ۱روز بمون بعد برو

به منم گفت یک روز بمون بعد برو . عزیزم ببخشید تو رو خدا شما غذا چی خوردی بعد از انتقال یا شام ؟ منطورم‌همون روزه . غذای هتل ادویه و زعفرون داره 

خدای من خدای معجزه هاست .