2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
روی جفت چشام واقعیت من نمیدونستم دیگه لب نمیزنم دستی دستی نابودنکنم. غلط کردم خدا😓😓😓 خوبی عزیزدل ...

ای جان فداتشم عزیزم، مرسی جونم

ان شاالله چیزیش نمیشه جونم اما تغذیه خیلی مهمه.

من امروز  انگار کسل بودم

با اینکه صبح زود پاشدم و تو روز هم نخوابیدم ولی تحرکم خیلی کمتر از روزهای قبل هس،نمیدونم چرا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امروزم رفتم از دوم و دادم خدا رو شکر رفته بود بالا از ۲۶۱۱رفت رو هفت هزار امروزم میریم امامزاده ماما ...

خداروشکر مبارک عزيزم با این بتاي تپل مطمئنن دوتا نی نی خوشگل و عزیز داری 

از چشم بد دور باشی انشالله 

مراقب خودت باش التماس دعا 🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم های گلی ک باردار شدین بسلامتی😍😍

امپول پروژسترون رو تاکی باید بزنین؟

الان ک قبل از مثبت شدن هم امپوله هم شیاف بعد مثبت شدن فقط میشه شیاف یا امپول هم ادامه داره؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان بیچاره جنین های من, گیر یه مامان خل افتادن😐😐😐 صبح ناشتا چیپس سرکه ای خوردم وای که الان حا ...

از الان نمکی نخور تا ورم نکنی

چیپس سرکه ای داخل آدمو میشوره.نخور .تهوع میگیری

😉

خانوم های گلی ک باردار شدین بسلامتی😍😍 امپول پروژسترون رو تاکی باید بزنین؟ الان ک قبل از مثب ...

من شیاف هر شبو تا هفته ۳۶ خواهم داشت انشاء الله 

دکتر گفت

برای سفت موندن دهانه رحم

😉

من نی نیم وقتی من گرسنه ام خیلی تکون می خوره..نمی دونم چطور گرسنگی منو حس میکنه ..ولی چراغ قوه رو من ...

کاش میشد توی بارداری گرسنگی نبود

مکافاتیه

از اینطرفم غذا درست کردن سخته

😉

من شیاف هر شبو تا هفته ۳۶ خواهم داشت انشاء الله  دکتر گفت برای سفت موندن دهانه رحم

یعنی امپول رو قطع میکنن شروین جان؟ چون واقعا هرروز امپول خیلی سخته که

نه عزیزم جنین هام ضعیف بود من ذخیره تخمدان هفت دهم و تخمکام خوب نبودن جنین ضعیف بود و نمی‌گرفت این س ...

نسرین‌جان من تخمکهان سلیزشون خوب میشه‌ولی کفیت ندارن ، یعنی کفیت به سایز ربط داره ، منظورم اینه که روش شانگعای فقط روی سایز تاثیر خوب میذاره یا کفیت رو هم بهتر میکنه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه آزاد نشده بودن ولی خب کلاپریود شده بودم.گفت ارزش نداره اینهمه هزینه کنی واسه یه دونه تخمک😓حالا م ...

ساره جان تو‌ذخیره ات کمه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نسرین‌جان من تخمکهان سلیزشون خوب میشه‌ولی کفیت ندارن ، یعنی کفیت به سایز ربط داره ، منظورم اینه که ر ...

برا کیفیت ی مدت  خودتو تقویت کن.رژیم غذایی و خواب خوب و..

قریونت خداروشکر همیشه بخندی😂😂😂 من خودمم میخندم چاره چیه. 

حالا الان میلت میبره بخوری، من الان دو هفته ست بزووور غذا میخورم، اونم هی خودمو گول میزنم یه قاشق دیگه یه قاشق دیگه تا جمعا بتونم ۵,۶ تا قاشق بخورم، خوراکی و اینا که اصلااااا نمیتونم حتی نگاه کنم 🤢😷

قبلا هم تنهایی میلم به هیچی نمی‌رفت الان دیگه با این تهوع بدترم شده فقط میوه میتونم بخورم که خب اونم کافی نیست ⁦☹️⁩

آهان قره قروت هم خیلی میلم میبره که چون به شدت ضعف میندازه نمیتونم بخورم، فقط پریروز دیگه انقدرررررر دلم میخواست دستم می‌لرزید دیگه رفتم یه نوک قاشق خوردم یکم آروم شدم 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم