2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم میکرو برام سخته جدا از هزینه زیادش ،رفت وامدش برام سخته واینکه دخترم امسال مدرسه اش شروع میشه ...

كجايين شما؟الان تو هر استان تقريبا يمركز ناباروري خوب حالا نه عالي هستش

عاره از بابت كلاس اول كه كلا حق داري كل تايمت رو ميگيره ان شالله توهمون يسال با همين داروو تغذيه گياهي نتيجه بگيري

هيچ چيز غير ممكن نيس من حتي باهمون اسپرم داغونم اميد داشتم ولي همسرم طبيعي ميترسيد و قبول نميكرد

شما اگه همسرتون همكاري داره ان شااله همينجوري نتيجه ميگيري به اميد خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم عزيزم خوبي؟؟ من خداروشكر تو بارداري قبلي تب نداشتم ، خداي نكرده تب داري؟

ساعت یک شب خوابیدم.۴ بیدار شدم با گلودرد

بدنم داغ کرده بود

روی پیشونیم دستمال خیس گذاشتم

دیروز هم تو جمع بودم

نمیدونم امیکرون بود؟

😉

ساعت یک شب خوابیدم.۴ بیدار شدم با گلودرد بدنم داغ کرده بود روی پیشونیم دستمال خیس گذاشتم دیروز هم ...

نه ان شالله كه هيچي نيست

گر گرفتگي و داغ شدن كه طبيعيه تو بارداري،من خودم ميرفتم مطب براي كاراي پسرم تا چند روز توهم داشتم 

شايد بهش فك كردي دچار توهم گلو درد شدي

الان بهتري؟؟؟

اونسريم تخمكات كم بود؟ يااينم از نتايج كار دكتره؟ ان شاالله كه باهمينااا به لطف خداا نتيجه ميگيري🥰 ...

اونسری 6تا فولیکول داشتم 4تاشو کشیدن ازم 2تا جنین شد برام.نمیدونم والا ایندفعه شایدچون سریع بعد از منفی شدنم شروع کردم به آمپولا تعدادشون کم بود.  

سلام خوبي ديروز تگت كردم ولي نه درست سونو رفتي خوب بود؟؟؟ فسقليت چطوره

سلام عزیزم همون طوری بود نه بهتر نه بدتر رشدش ۷تا۹ روز عقبه پیچ خوردگی هم همچنان بود گفتم‌یک یا دوهفته بعد تکرار کن 😔

سلام عزیزم همون طوری بود نه بهتر نه بدتر رشدش ۷تا۹ روز عقبه پیچ خوردگی هم همچنان بود گفتم‌یک یا دوهف ...

الان چند هفته اي دقيقا؟ يك هفته كه چيزي نيست نگران نباش ان شالله كه بهترين زمان ممكن زايمان ميكني و استرسات تموم ميشه واقعاااااا سخته فكر و خيالش ادمووو بهم ميريزه ولي سعي كن عاروم وقوي باااااشي بخاطر گل دخترت🤩😍🤲

بله دقیقا بستگی به بدن داره من ترجیح دادم استراحت کنم بازم توکل به خدا شما کی انتقال داری؟ 

من جنین دارم مرکز شهرمون ولی دو روزه ان حالا نوبت مرکز مام گرفتم احتمال زیاد بیام از اول شروع کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الان چند هفته اي دقيقا؟ يك هفته كه چيزي نيست نگران نباش ان شالله كه بهترين زمان ممكن زايمان ميكني و ...

ممنون عزیزم ۳۴هفته ۳روز رشدش ۳۲ هفته بود فعلا شکر خدا خونرسانی ایناش خوبه توکل به خدا 

منم بگو عزیزم. اما حس واقعی ها😊🙂

عزیزدلم انشاءالله که مثبتی ولی دوستمون چندمورد علائماشو گفته بودن به دلم افتاده بود وگرنه حس ششمی نیستم😊

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦