2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
پس خیالت تخت باشه تمام اطمینان وتوکلت روبزار روی خدا.  انشالله باهمین انتقالت مامان میشی عزیزد ...

چشم فدات شم انشاالله تمام سعیم رو میکنم آروم و بی استرس باشم ..قربون دل مهربونت انشاالله چند روز دیگ عکس مثبت بی بی چون رو بزاری برای تو خوشحالی کنیم😘🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعاکادوش گرفت ایشالله که ماهاهم باخبرخوش ومثبت بیایم😊😊😊

انشاءالله انشاالله فاطمه جان خدا به هممون نظر می‌کنه🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشالله عزیزدلممم مثبتیم هممون😊توکل بخدای بزرگ اره دیگه منم خندیدم گفتم چیکارکنم😕همچی دست خداست

دقیقا همه چی خواست خداست انشاالله همینجوری میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزدلم انشاءالله که مثبتی ولی دوستمون چندمورد علائماشو گفته بودن به دلم افتاده بود وگرنه حس ششمی نی ...

ممنون عزیزم منم بشوخی گفتم وگرنه هیچ حس ششم هم درست نیست. اخه این حرفها انرژی خوبی دارن

انشالله هممون نتیجه خوب بگیریم

چشم فدات شم انشاالله تمام سعیم رو میکنم آروم و بی استرس باشم ..قربون دل مهربونت انشاالله چند روز دیگ ...

عزیزدلم تنت سلامت 

اره افرین بخند واصلا فکرشونکن که استرس سم هست من دوتا انتقال قبلیم خیلی خیلی استرس داشتم فشارم بالامیرفت. هرچی خدای بزرگ بخوادهمونه. شکرخدا

والله تو برگه نوشتن دوروزه.ولی آمپول پروژسترون رو از سه چهار روز قبل شروع میکردن

خب احتمالا همون سه روزه انتقال دادن.اگه تونستی که حتما برو تهران ولی اگه جور نشد بری حتما مرکز خودت تأکید کن جنینت ۵روزه انتقال بدن.

انشاءالله انشاالله فاطمه جان خدا به هممون نظر می‌کنه🙏🙏🙏

انشالله عزیزدلم😍😍😍خدامون خیلی خیلی بزرگه توسل کنیم به ائمه اطهار, من امسال از وقتی زندگی پس از زندگی دیدم خیلی راحتتر دارم بااین موضوع کنار میام. چون خدانوشته تقدیرمون رو

ممنون عزیزم منم بشوخی گفتم وگرنه هیچ حس ششم هم درست نیست. اخه این حرفها انرژی خوبی دارن انشالله همم ...

بله عزیزم شما مثبت فکر انشاءالله همین دوتا جنین چراغ خونت رو روشن میکنن عزیزم بسپار به خدا 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم شما مثبت فکر انشاءالله همین دوتا جنین چراغ خونت رو روشن میکنن عزیزم بسپار به خدا 

انشالله بادعاهای خوب شما عزیزای دلم😍😍😍

خیلی دوستون دارم. انشالله خودتم بزودی زود مامان بشی

خب احتمالا همون سه روزه انتقال دادن.اگه تونستی که حتما برو تهران ولی اگه جور نشد بری حتما مرکز خودت ...

بله عزیزم حتما ایندفعه رفتم مرکزمون ازشون میپرسم ببینم چندروزه انتقال میدن واینکه بگم بزارن پنج روزه شن

خانما من دیشب به شکمم چراغ قوه انداختم.بعد نی نیم سریع واکنش نشون داد و لگد زد.گفتم ببینم ضرر نداره ...

وای شروین جان چقدر خندیدم به این کارت😂😂😂آخه این از کجا به فکرت اومده یادم باشه منم مامان شدم این کارو بکنم .. از الان داره باهات بازی می‌کنه شلوغ خدا دلم رفت .. انشاءالله باهم کلی بازی و کیف کنید بعد بدنیا اومدن نی نی

انشالله بادعاهای خوب شما عزیزای دلم😍😍😍 خیلی دوستون دارم. انشالله خودتم بزودی زود مامان بشی

ممنون عزیزدلم وای نگو اینقد دلم میخواد برم انتقال بدم کنجدامو بیارم خونه😍ولی اگه خدابخواد اول میخایم بریم مشهد زیارت آقام امام رضا بعدا برم انتقال