2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
عزیزدلم برای منم بخون😍

حتما عزیزم.❤️

الهی دعارو از زبون گناهکار من نشنو.  از زبون پیامبرص  ک به امام علی ع تعلیم دادن بشنو. از زبون اون بزرگوارا میخونم برا هممون💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا اجرت بده عزیز دلمممم، اتفاقا منم چله حدیث کسا و استغفار برداشتم، هر دوتاش هم بعد از سلامتی و ظهو ...

الهی انرژی محبتت برگرده تو زندگی تون و وجود صحیح و سالم تو دلی گلت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خواهر روز سوم بعد از زدن امپول اچ سی جی

پروانه جون آمپول پروژسترون رو چه ساعتی از روز میزنی؟

من دوشیاف باید بزارم ی امپول امپول هپارینم دارم.

بنظرت چجوری بزنم امپولامو

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
حتما عزیزم.❤️ الهی دعارو از زبون گناهکار من نشنو.  از زبون پیامبرص  ک به امام علی ع تعلیم ...

برامنم میخونی عشقم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام عزیزم برامنم بخون . تو سیکل انتقال هستم

چشم عزیزم. اسم همه اونایی ک لایک کردن رو نوشتم و هر روز ان شاالله میخونم و میگم اینجا چون ادم واقعا احساس امیدواری می کنه میبینه. 

امروزو چون لیست نداشتم ب نیت همه خوندم

عزیزم ان شاالله اول از همه ثوابش دامن خودتو بگیره و سبز بشه😍💚🥰💚😘

قربوووونت برم گلم. چقد ماهین همتون. 🥰😍🤗

ان شاالله حاجت روایی هممون

قبول باشه عزیزم ان شاء الله که حاجت روا شی گلم❤️💓💓😍😍خدا اجر دل پاکتون رو بده 🤲

❤️❤️❤️❤️

حتما عزیزم.❤️ الهی دعارو از زبون گناهکار من نشنو.  از زبون پیامبرص  ک به امام علی ع تعلیم ...

ممنون عزیزم الهی حاجت روا شی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
به دکتر نگفتی این روش اسم داره یا نه؟

نه والا مگه جواب میدن میگن مگه نمی‌خوای مامان شی بسپر به ما ..حساب کتاب میکنم روز انتقالم میوفته روز پریودم تقریبا 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم این دعا عالیه الهی به زودی زود حاجت روا بشی 

اره واقعااااا. امروز برا اولین بار بود خوندمش چقددددددددر پره از حس مثبت . خییییییلی عااااشقش شدم😍😍

و افسوس میخورم چرا تا حالا نخونده بودمش

برامنم میخونی عشقم

حتمااا عزیز دلم💕❤️💕