2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال دادی درسته؟ اگه آره که نشونه خوبیه یکی از بچه ها اینجور بود مثبت شده بود. نگران نباش استراحت ...

اره یکشنبه وسه شنبه انتقال دادم.ازدیروزدردمیکنه.خداکنه اینطورکه میگی باشه.😍اگه اینطوری بزارتا نه ماه دردکنه.😁

اره یکشنبه وسه شنبه انتقال دادم.ازدیروزدردمیکنه.خداکنه اینطورکه میگی باشه.😍اگه اینطوری بزارتا نه ما ...

مبارک عزيزم، انشاالله که شما هم مثبت میشید، توکل کنید به خدا دوست خوبم علائم رو هم به ف. ا. ل نیک بگیرید 

اره یکشنبه وسه شنبه انتقال دادم.ازدیروزدردمیکنه.خداکنه اینطورکه میگی باشه.😍اگه اینطوری بزارتا نه ما ...

الهی عزیزم 🤭🤭🤭

خیلی از بچه ها دو مرحله بودن مثبت شدن الان هم نی نیاشون به دنیا اومدن انشالله شما هم مثبتی به حق این روز عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچهااا من به اسم كه ياد ميكنم حسم بهتره و بيشتر بهم ميچسبه سري اول ماماناي قشنگ😘 نسرين، پروانه، ف ...

واییی قربونت برم ان شاءالله که همه نتیجه خوب بگیرن و هیچ منتظری در حسرت انتظار نمونه خدا به دل هممون شادی و آرامش ببخشه چه اونا که منتظرن چه اونا که بچه دارن الهی آرامش همیشه تو زندگیتون جاری باشه💓❤️❤️❤️❤️

خدایا به امید تو....

سلام دوستای گلم😍❤️

تصمیم گرفتم این چهل روز ک چله اش خیلی توصیه شده، دعای یستشیر رو هر روز به نیت یکی از شما آبجیای گلم بخونم. من که لیاقتی ندارم ولی شاید به حرمت دعا کردن به همدیگه نگاه لطف خدا به هممون ویژه تر بشه.🤩🥰

ممنون میشم هر کس تمایل داشت لایک کنه این پست رو تا ان شاالله به اسم برا هرکسی بخونم. ۴۰ تا بیشترم شد هیچ مشکلی نداره توفیق میشه بیشتر مانوس بشم با دعا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزممم مبارکتون باشه ان شاالله که هرروز پررنگتر از روز قبلش بشه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان خوبین ؟بچه ها کسی هست اینجا که با دکتر عارفی انتقال داده باشه ؟

سلام بله من 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...