2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=239318076]الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی م ...

الهی بمیرم برا دل خوون همه مون😭😭😭

یکی از افراد نزدیک بهم هر وقت زنگ میزنه با اینکه میدونه پی دوا درمونیم و... میگه چ خبر ؟ وقتی میگم هیچی هنوز همه چی امن و امانه😅 میگه پیر شدینا دست بجنبونین دیگه. بخدا میمونم چی جوابشو بدم اخه. نمیدونم واقعا ی لحظه فک میکنن ب چیزی ک میگن یا نه. ادم چقد بخنده تو روشون و ب روی خودش نیاره🥺

فقط دلم ب رحمت خدا گرم و خوشه ک میدونم خیر محضه و بهترین خیر رو میخواد برامون. ان شاالله همه مام مث خیلی از دوستامون تو همین تاپیک بزودی میایم و از استرسای بارداری و بعدش از شیطونیای نی نی هامون میگیم😍😍😍

خدا همه ی بارداری هارو ختم ب خیر کنه و دوستامونم ب سلامتی فارغ بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها  دیدین چقد لذت بخشه وقتی خواب میبینم بچه  توی بغلمونه و داریم شیرش میدیم یه لذتی دا ...

😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کاش میشد با درسی کلاسی چیزی ادم خودشو سرگرم کنه. میدونم  هر کاری کنیم باز خلا بچه حس میش ...

من يكى از دوستام مدير مهدكودكه بهم گفت مياى مربى بشى گفتم اره منتها بچه هاى كوچولو زير ٣سال رو بده بهم

اينهفته زنگ زد گفت بيا اموزش ببين منتها چون تو پروسه انتقال بودم گفتم فعلا مهمون دارم بعدم ميرم شهرمون پيش مامانم ممكنه تا اول تابستون نتونم بيام

از اون طرف فكرشو ميكنم ميگم ب بچه هاى مردم وابسته ميشم بعد تحمل ندارم ب مادرشون حساس ميشم

چون قبلا ميرفتم ى وقتايي پيشش با يكى دوتا از بچه ها جور شده بودم وقتى خانواده ميومد ببرتشون انگار جون ميدادم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دخترا چقدر اشک ریختم تمام روزهای خودم جلو چشمم اومد ان شالله بزودی نتیجه بگیرید تا اخر امسال خبر بارداری بدین واقعا خیلی چیزها رو باید تحمل کرد خدا خودش جواب این قلب های شکسته رو بده

@داداشمممم    @nilooo68    

@alaae     @رادیس۱۲  

و بقیه که نتونستم تکتون کنم

ان شالله تا اخر امسال با خبر بارداری بیان

خدایا شکرت
بچه ها  دیدین چقد لذت بخشه وقتی خواب میبینم بچه  توی بغلمونه و داریم شیرش میدیم یه لذتی دا ...

الهییییی ک بزودی هممون این حس شیرین رو تو واقعیت هم بچشیم

منم سری اخر انتقال همه کار کردم و بازم منفی شدم من واقعا هیچ امیدی برای انتقال اخرم ندارم میگم من گه ...

عزیزم انشاءالله خدا شادت کنه.منم همینم یه لحظه امیدوار میشم بعد دوباره توفکر میرم میگم که همه کار کرده بودم باز منفی فکرمیکنم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
زنگ زدم گفتن مثبته برم بگیرم عددش و ببینم 

مبارك باشه عزيزم

ان شاالله باردارى خوبى بسر ببرى و بسلامت بياد بغلتون و زير سايه مادر و پدر عاقبت بخير بشه❤️💚❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره عزیزم

والله من دوتا سزارین داشتم البته باز خودت میدونی تو ساک بیمارستانم شیاف مسکن گذاشتم هر ۴ ساعتیه دونه میزاشتم خیلیم راحت بود زایمانم اگرم صدتا زایمان دیگه کنم طبیعی نمیارم فقط یه توصیه از وقتی بیدار میشی وبلندت میکنن تا میتونی یه چند وقت یک بار بلند شو اروم قدم بزن سعی کن یبوست نشی سره زایمانتم برام دعا کن اگه اینکارارو بکنی اصلا نمیفهمی زایمان کردی ویتامین اد هم بگیر برایه بقیه هات مرتب بزن بعد از هر شستو شو اگه خشک بشه خیییییلی اذیتت میکنه کرم شقاق سینم بگیربزن از الان انشالله سینتم ترک ور نداره به نظر من که اصلا نمیخواد باز خودت میدونی میگم این تجربه ی منه

😭😭😭😭

عزیزم😭😭😭من الانم داشتم خواب بچم میدیدم دختر بود داشتیم میرفتیم مسافرت پیشش باباش نشسته بود داشتم میگفتم مواظبش باش😭😭😭خدایا پس کی به حقیقت درمیاد

الهییییی ک بزودی هممون این حس شیرین رو تو واقعیت هم بچشیم

الهی امین خواهر بخدا شب وروز مون شده دعا کردن خدایا نیم نگاهی هم به ما بنداز

والله من دوتا سزارین داشتم البته باز خودت میدونی تو ساک بیمارستانم شیاف مسکن گذاشتم هر ۴ ساعتیه دونه ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم من روند درمان شما قشنگ یادمه 

منم گفتم یه بسته شیاف دیکلوفناک بگیرم بزارم تو ساکم هر ۴ ساعت بزارم راستش خیلی میترسم خیلی