2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
سلام خوبي عزيزم سارا بنظرم دكترت رو عوض كن اونسريم گيج بازي زياد دراورده بود😔خدا ازشون نگذره واقعا ...

آره بخدا الانم سونو دارم باهاش.به دستیارش گفتم اگه تخمکام آزاد شدن پروندمو بدین برم.😔

بی بی، چک نمیزنید؟ من تا الان تو انتقال هام نزدم ولی این سری میخوام روز دوازدهم بزنم 

نه نمیخوام بزنم، دو سری پیش روز ده زدم منفی بود، اون دو روز تا ازمایش خیلی بد بود، این بار تصمیم دارم نزنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما یک روز قبل من بودی، ازمایش منم نوزدهم هست، ولی راستش احتمالا شونزدهم میرم، من دوبار قبلی ه ...

ان شااله كه اينسري ختم به يبارداري عالي ميشه و ٨ ماه باقي مونده رو بسلامت طي ميكنيد به اميدخداااا🥰

به سلامتی انشاالله محکم بچسب به شکمتون تا ۹ ماه صحیح و سال و بعد هم به سلامتی بغلشون کنید شما لک دید ...

مرسی عزیزم بابت دعات برام نمیدونم چرا نمیتونم بعضی پیاما رو ریپلای کنم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم ٢٢هفته ام طول سرويكسم ٣٢ولي خيلي احساس فشار دارم خيلي ميترسم كلافه ام كرده دكتر بهم روزي دوتا شي ...

سرویکستون که خوبه.نمیدونم از دکترتون باید بپرسید این فشاربرای چیه.چرامنم شیاف استفاده میکنم.

خیلی ممنونم ❤️ان شالله برای هممون نه فدات شم ، منم لک ندیدم ان شالله مثبت میشی، فکر میکنم اولین با ...

بله چهار بار جنین سه روزه انتقال دادم، اینسری سه تا جنین بلاست انتقال دادن برام، توکلم به خداس، علائم خاصی که نبود چون با دفعات قبل متفاوت بود از دوستان سوال پرسیدم 

دفعات قبل روزهای اول اصلا هیچ علائمی نبود ولی این سری دوروز بعد انتقال اول سمت راست و چپم درد میکرد و از فردایی فقط چپ بود به شدت درد می‌گرفت و ول می‌کرد و بعدش دور نافم سوزش داشت، ادار هم که اصلا نمیتونم خودمو چند ثانیه نگه دارم توکلم به خداس انشالله تمام دوستانی که انتقال دادن مثبت بشن و با دعای خیر عزیزان خدا نگاهی به دل شکسته ما هم کنه ما هم مثبت بشیم 🤲🤲

آره.باید همین 5شنبه پانکچر میکردم که فک کنم کنسل بشه😔

ان شاالله که آزاد نشدن و بتونین پانکچر بشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ميدونه بخاطر سختياايي كه براي داشتنش كشيدم خيلي ترس از دست دادن دارم رفتارام خيلي اين اواخر داشت انر ...

ان شاالله که با امدن دومی حساسیتتون نسبت به هر دوتا کمتر بشه .بلاخره بچه ها هر کدوم یه جورین .شایدم بتونین توی این موضوع از مشاوره کمک بگیرین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شالله قسمت منم بشه   از صبحی قلبم فشرده اس انگار

ان شالله شما و نغمه جون وپروانه جون ونسرين جون و خدايا شكرت ويه كاربر ديگه هم بود با شماهاا بود روز ازمايشش ان شالله بحق اين شب عيدي كه پيش رو داريم همتوووون با يبتاي عالي مياين 🤩🤩🤩🤩

بله چهار بار جنین سه روزه انتقال دادم، اینسری سه تا جنین بلاست انتقال دادن برام، توکلم به خداس، علائ ...

ان شالله که مامان شدی عزیزم، علائم خوبی داشتی، ان شالله که دو تا نی نی صحیح و سلامت میان بغلت🙂🙂🙂