2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خودمونم بچه بودیم خیلی ناسازگاری میکردیم بالاخره پیش میومد پدرو مادرامون کتکمون بزنن الان اصلا یادمو ...

عاره ميدوني من هميشه تو تمام اون سالايي كه بچه نداشتم ميگفتم چطور دلشون مياد بچشونو دعوا كنن و يا فجيح تر ازون بخان بزنن تو كه اعصاب نداشتي چرا بچه اوردي خدايااا تو فقط يبچه بمن بده ببين چجوري تربيتش ميكنم

يعني خداااا يبچه اي بهم داده كه داره قشنگ تربيتم ميكنه هااا😂😂😂گاهاا ميگم خدايااا شكرت كه انقد اذيت شدم  و داشتنش حسرتم بود كه الان دارم ميتونم تحملش كنم وگرنه اگه طبيعي و راحت باردار شده بودم فك كنم تا الان حسابي از خجالت هم درومده بوديم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، نه حتما همه لک لانه گزینی ندارن، کلا تمام علائم در بدن افراد متفاوتند و اصلا قاعده کلی ن ...

تشکر عزيزم، هانيل جان من چهارم انتقال دادم آزمایش زد 19 دهم نمیشه زودتر برم آزمایش بدم 

ممنونم گلم، من امروز روز هفتم انتقالم لک لانه گزینی هم ندیدم و نداشتم 

عزیزم شما یک روز قبل من بودی، ازمایش منم نوزدهم هست، ولی راستش احتمالا شونزدهم میرم، من دوبار قبلی هم روز دوازدهم رفتم ، بتام یک بود داروها رو قطع کردم 

ای وای چقدر بد شد منم تجربه داشتم به خاطر بیسوادی دکترم قراربود پانکچر کنم تخمک ها زودتر از موعد آزا ...

نه اهوازم😓میگن چون تعدادشون کم بوده و میخواستیم 3تاشونو بالغ کنیم شاید آزادشدن بخاطر زمان😢معلوم نیست الان باید سونو بشم.

عزیزم شما یک روز قبل من بودی، ازمایش منم نوزدهم هست، ولی راستش احتمالا شونزدهم میرم، من دوبار قبلی ه ...

به سلامتی انشاالله محکم بچسب به شکمتون تا ۹ ماه صحیح و سال و بعد هم به سلامتی بغلشون کنید شما لک دیدید؟ 

من بار پنجمم یه حال عجیبی دارم 

سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 🥺🥺

عزیزم‌من پیامتو خوندم . میدونم‌الان خیلی ناراحتی . منم یه دختر دارم . میدونم‌مادر بودن سخته .   ...

ميدونه بخاطر سختياايي كه براي داشتنش كشيدم خيلي ترس از دست دادن دارم رفتارام خيلي اين اواخر داشت انرمالتر ميشد كه تصميم كرفتم دومي رو بيارم كه شايد بهتر بشه، براي بيضش ما اينو بايد ميبرديم هر سه ماه دكتر اينم ماسك نميزد نميدونيدچقد فشار روم بود تا بريم مطب و دو سه روز ازش بگذره و خيالم راحت بشه تازه تنهاا نميرفتيماا بابامو مياوردم فقط لحظه چكاب بيارتش تو و سريعتر ببرتش كه يوقت چون ماسك نداره كرونا نگيره، پارك كه تا همين عيد نبرده بودمش نميدونست چي هست اصلا خيلي محدودش كرده بودم الان كه ابي شده و من انتقال دادم همسرم تقريبا داره هرروز ميبرتش ولي زودتراز دو ساعتم نميادااا قبل رفتن با گريه حاضر ميشه وقتيم ميااااد داره گريه ميكنه كه باز بايد دستامووو بشوري😅😅خواهرم ميگه اين چرا يبار باخوشحالي نميره و بياد هميشه با گريه ميره با گريه مياد

عزیزم شما یک روز قبل من بودی، ازمایش منم نوزدهم هست، ولی راستش احتمالا شونزدهم میرم، من دوبار قبلی ه ...

بی بی، چک نمیزنید؟ من تا الان تو انتقال هام نزدم ولی این سری میخوام روز دوازدهم بزنم 

به سلامتی انشاالله محکم بچسب به شکمتون تا ۹ ماه صحیح و سال و بعد هم به سلامتی بغلشون کنید شما لک دید ...

علايم خوبي داشتي كه ان شالله كه همش نشونه مامان شدنته و با يبتاي عالي مياي به اميد خداااا

به سلامتی انشاالله محکم بچسب به شکمتون تا ۹ ماه صحیح و سال و بعد هم به سلامتی بغلشون کنید شما لک دید ...

خیلی ممنونم ❤️ان شالله برای هممون

نه فدات شم ، منم لک ندیدم

ان شالله مثبت میشی، فکر میکنم اولین بارتون جنین بلاست انتقال میدید، درسته؟