2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فدات عزیزم قند دوساعت بعدت بالا بوده . پس اگه زمینه دارینو اینا حواست خیلی بیشتر باشه عزیزم نگر ...

آره چون سابقه داریم نگران شدم، من همیشه ناشتا می‌گرفتم اوکی بود دیگه بعد غذا چک نمی‌کردم ، دیروز چک کردم شوک شدم، ان شاالله که خیره 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر انتقال منفی داشته باشی حتما بهت پردنیزولون رو میدن، ببین من انتقال اولم که منفی شد به دکتر ...

انتقال اولم با دکتر منتظری بود، انتقال دوم و سوم با دکتر علیرضایی، تو سیکل اول انوکسا و پردنیزولون نداشتم

انتقال دوم انوکسا رو از روز انتقال داد و پردنیزولون نداد

انتقال سوم آنوکسا و پردنیزولون رو همزمان با شروع استرادیول از روز اول سیکل دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر حرف ها و حس هاتون برام آشنا بود و با تموم وجود دركشون ميكنم ان شاالله ك امسال اخرين سال انتظار ...

الهی امین عزیزم ازحضرت فاطمه معصومه عیدی بگیرم, اقا رو قسم بدیم به خواهر دردانه اش دست خالی برنگردونه. 

وای من حتی حساب کردم خدابخواد بگیرن جنین هامون میوفتن بهمن ماهی میشن😍😍😍

مرسی عزیزم. حالت خوبه الان؟

خداروشكر بهترم پسرمم تا صب تو خواب ناله ميكرد😞ميدوني از بس دعوا نشده بعد دعوا كلا موش شد به يدقيقه نرسيد خابيد😢

صب فقط تو دستشوويي نميدونم علتش چي سه چهار بار كلا شدم تو٥ سال اخير،

سرگيجه اي كه انقد شديد حس ميكني جون از بدنت داره خارج ميشه دست و پات بقدري شل ميشه و سرت سنگين كه فقط ميفتي چشاتم هيججارو نميبينه  همسرم گفت گچ شده بودي و لبات كبود،دو دقيقه ديرتر بود همسرم رفته بود سركارتو دستشويي افتاده بودم يه گز داد خوردم دراز كشيدم انگار نفسم اومد بالا

نميدونم از چيه افت قنده يا افت فشار

سلام خوووبين مامان رقيه منان سارا جان نغمه ونيلوفر جان وهمه بچه هاي منتظر ان شااالله كه امسال ه ...

قربونت برم انشاالله شما و همه ی خانم هایی که باردار هستن هم بارشون رو سالم بزارن زمین ..راست میگی من واقعا الان شرایطم مثل قبل شماست ولی باور کن نمیشه وقتی تمام فکر و ذهن آدم دکتر و چی میشه چی نمیشه است هیچی به آدم روحیه نمیده من خودم وسط عروسی فکر کن در حال رقصیدن یهو بغضم میگیره ..میدونی آدم بخواد هم نمیتونه چون قلب و ذهن آدم درگیره ..همش نگران سنی که داره می‌ره بالا و شرایطمون هم که میدونی این بار هم شوهرم اسپرم داشت توجه خدا بود چون دکتر گفت شاید نباشه هیچی ..باور کن کلی گل های طبیعی قشنگ داشتم همشون پژمرده شدن انگار اونا هم با حال خوب من خوب بودن ..من هم بزور از خدا بچه نخواستم همیشه دعا و نذر و نیاز کردم و گفتم خدایا اگه به صلاحم نیست خوب سرنوشت دست تو به صلاحم کن یعنی تهش بچه سالم و صالح باشه برام

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدای شما بشم من مهربونم. همیشه جنینای آخر مهربونن قربونشون برم الهی که دوتاش برات بمونن اینقد سرگرم ...

خدانکنه رفیقم سلامت باشی انشالله بزودی زود خودتم مامان میشی والله من برای هممون دعا میکنم چون میدونم چه شرایطی رو داریم میگذرونیم. 

انشالله این نی نی ها دلشون بسوزه واسم بمونن😊

نمی‌دونم والا دکتر من همین که دید قند ناشتام ۹۵ گفت سریع برو پیش متخصص غدد که رفتم گفت فعلا دارو نیا ...

من اگه اشتبا نكنم دو مرحله اي منو فرستاد اونم ماه٤/٥ كه همرو ميفرستن ميگم اخه بالا نيست ناشتات يا دكتراي من واقعاا خوش خيال بودن حالا كه دستگاه داري يكم چك كن ان شالله كه چيزي نيس به اميد خدا

هنوز نوبتم نشده آخر خرداده.اینجا بچه ها میگفتن به ایمنی اعتقادی ندارن درصورتی که مشکل ایمنی دارم بعد ...

دکتر علیرضایی، لاهوتی، شاکریان، نبوی، تمیزی تو تیم دکتر نصر هستن ، معمولا پروتکل های داروییشون با هم هماهنگ هست

هر سوال دیگه ای در مورد مرکز مام داری بپرس ، تقریبا دو ساله میرم اونجا🙂🙂 

الهی امین عزیزم ازحضرت فاطمه معصومه عیدی بگیرم, اقا رو قسم بدیم به خواهر دردانه اش دست خالی برنگردون ...

ان شاالله که مثبت بشین و این نی نی ها تا اخر براتون بمونن😍🙏🏻🙏🏻.از رکسانا شما خبر ندارین که چکار کرد قرار بود برای پانکچر بره

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره امروز سونو دارم ولی خب کلا پریود شد.میدونم تخمکامم آزاد شدن😢

تو سیکل پانکچر پریود شدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خداروشكر بهترم پسرمم تا صب تو خواب ناله ميكرد😞ميدوني از بس دعوا نشده بعد دعوا كلا موش شد به يد ...

خودمونم بچه بودیم خیلی ناسازگاری میکردیم بالاخره پیش میومد پدرو مادرامون کتکمون بزنن الان اصلا یادمون رفته خودتو سرزنش نکن .

فشار سنج نداشتی فشارتو بگیری؟ بخاطر حرص و جوش هم میشه دیشب خیلی گریه کردی 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

سلام دوستان خوبم 

میشه به این سوال منم جواب بدید 

همه لک لانه گزینی رو میبینن؟ برای هنه اتفاق میوفته؟ بعد روز چندم انتقال لک لانه گزینی می‌بینیم 

من تو انتقال های قبلیم با وجود شیاف و امپول پروژسترون سر وقتم پریود شدم و آزمایش منفی بخاطر همین دارم میپرسم این سوال رو ممنون میشم پاسخ بدید 

من اگه اشتبا نكنم دو مرحله اي منو فرستاد اونم ماه٤/٥ كه همرو ميفرستن ميگم اخه بالا نيست ناشتات يا دك ...

توکل به خدا، امروز ناشتا ۹۰ بود، ۲ ساعت بعد صبحانه که فقط نون و پنیر خورده بودم گرفتم ۹۷ بود، میگم گریه قندو میبره بالا؟ دیروز یه دل سیر گریه کرده بودم آخه 🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم