2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزدلم من برا قندم رفتم پیش دکتر اسدپور تهرانی بیمارستان گاندی بود دکتر خوبی بود عزیزم من تحت نظر ا ...

ممنون عزیزم لطف کردی. کلا خیلی میلم به شیرینی جات نمیره، دستگاه قند هم دارم، ناشتا گرفتم ۹۰ بود بعد غذا که هیچ قندی هم نداشت گرفتم ۱۴۰ بود! چند بار هم گرفتم با نهایت ۵ تا اختلاف بود، یکم نگران شدم آخه خانواده مادرم همه دیابتی هستن، ان شاالله که بارداری همه ختم بخیر بشه 🙏⁦❤️⁩

ممنون از راهنماییت عزیز دلم 🌹 ان شاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمااا منم رفتم سونو یدونه جوجه بود قلبشم تشکیل شده بود😍😍

عزيزمممم

مبارك باشه

باردارى خوبى رو برات ارزومندم🌹❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جااااانمممم عزیزمممم، به سلامتی ان شاالله، مبارکت باشه گلم، الهی که قلبش ۱۲۰ سال بتپه و زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر باشه 😍🌹

الان چند هفتشه؟

سلام خوووبين

مامان رقيه

منان

سارا جان

نغمه

ونيلوفر جان وهمه بچه هاي منتظر ان شااالله كه امسال همتوووون طعم شيرين مادرشدن رو بچشين و از هرچي دكتر و مراكز اي وي اف راحت بشين به اميدخدا

من خودم به عنوان كسي جفت مراحل رو گذروندنم

چه حرفا و دل شكستناا و طعنه هااايي كه ديدم تمام حرفم اينه مثل من نباااااشين حداقل الانو براي خودتون زندگي كنيد منممثل شما زندگي كردن فقط با بچه ميدونستم و لاغير از همه چي چه زيبايي چه مهموني چه مسافرت كلا اززندگي خودمووووو محروم كرده بودم و كارم شده بود گريه فقط چقد از خدا خواستم و چقد شباا نماز شب ميخوندم كه خدا بخاطر گناهام منو از نعمت مادري محروم نكنه ولي ميگم اشتباهه مثل من نبااااشين زندگي كنين بخودتون مياين ميبين بهترين سالاي عمرتون رو زندگي نكردين حسرت اونااا هم بهتون اضافه ميشه فك كردين همين الان باردار بشين روانتون سالم ميشه نبخدااا اين تحليلا و اعصاب خوردگيااا و افسردگياااا حالا حالا باهاتون ميمونه بقول دوستمون كه ديروز ميگفت يبخشتون رو خداقل براي بچه اي كه قرار شما مادرش بشين بزاررررين

زندگي كنيد مسافرت بريد بخدا نميدونيد مسافرت با بچه چقد معضله من بعد ٥ سال خونه نشيني كرونا يكم كم شد رفتيم مشهد پسرم دوسال و نيمش بود ببينيد كل مسافرترو بهمون زهر كرد فقط گريه😅بخدا ناشكري نميكنم گفتم رفتم مثلا روحيم عوض شه بدتر داغون شد فقط بعد معنويش برام خوب بود ازهمتووووون خواهرانه ميخاااااام الان رو زندگي كنيد مثل من نشيد كاري كه خودم نكردم نگيد هيچ كاري حال دلمووو خوب نميكنه من چند ساله ميخاستم برم ليزر هي ميگفتم نه رو نازايي يوقت تاثير بد داره يه رنگ ساده كلموو نكردم اينارو ميگم مثل من نبااااشين هركار كوچيك كه ميتونه حال دلتون رو خوب بكنه انجام بدين با گذر زمان همونا ميشه حسرت

سلام عزیزم . اشکال نداره خودتو سرزنش نکن اون بچه تو شکمتم براش اتفاقی نیفتاده به خودت استرس نده بخا ...

فدات بشم ديشب يكم پياماتونو خوندم عاروم شدم خابيدم

ان شالله به زودي خبر بارداري شماااااا😍😍😍

ای جااااانمممم عزیزمممم، به سلامتی ان شاالله، مبارکت باشه گلم، الهی که قلبش ۱۲۰ سال بتپه و زیر سایه ...

هانيل جون من سراغ ندارم متاسفانه ولي قند ناشتا من ٩٨ بود جفت بارداريم منو به متخصص ارجاع ندادن براي شما كه وضعيتش خوبه

ممنون عزیزم لطف کردی. کلا خیلی میلم به شیرینی جات نمیره، دستگاه قند هم دارم، ناشتا گرفتم ۹۰ بود بعد ...

فدات عزیزم قند دوساعت بعدت بالا بوده . پس اگه زمینه دارینو اینا حواست خیلی بیشتر باشه عزیزم نگرانم نباش من دونا از دوستام انسولین میزدن من خودمم قرص بهم داد هنوز دارم میخورم کنترل کنی اوکیه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

به به مبارکتون باشه ان شاالله ماههای باقیمانده رو بخوبی بگذرونید

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کدوماشون به ایمنی اعتقاد دارن میدونی شما؟؟

بله.والا نمی‌دونم.بنظرم‌ اول برو ببین چی میگن.شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه.اونروز یکی اینجا می‌گفت بهم نامه دادن برم پیش دکتر برا ایمنی.اینطورم نیست قبول نداشته باشن

هانيل جون من سراغ ندارم متاسفانه ولي قند ناشتا من ٩٨ بود جفت بارداريم منو به متخصص ارجاع ندادن براي ...

نمی‌دونم والا دکتر من همین که دید قند ناشتام ۹۵ گفت سریع برو پیش متخصص غدد که رفتم گفت فعلا دارو نیاز نیست ولی برو متخصص تغذیه رژیم ۲ هفته ای بگیر بعدش برو تست قند سه مرحله ای. دیروزم که گرفتم قندمو دو ساعت بعد غذا ۱۴۰ بود نگران شدم، اونم غذایی که هیچ قندی نداشت. ⁦☹️⁩

هنوز نوبتم نشده آخر خرداده.اینجا بچه ها میگفتن به ایمنی اعتقادی ندارن درصورتی که مشکل ایمنی دارم بعد ...

عزیزم اگر انتقال منفی داشته باشی حتما بهت پردنیزولون رو میدن، ببین من انتقال اولم که منفی شد به دکترم گفتم برم چکاپ ایمنی، گفت خیلی اعتقادی ندارم، ولی من خودم رفتم پیش دکتر توکلی تو ابن سینا، ایشون بعد گرفتن یه سابقه خانوادگی یک سری ازمایشات داد و گفت اصلا به سرم و سی دی مارکرها و اینا اعتقاد ندارم، خلاصه جواب ازمایشات رو بردم پیشش گفت از نظر من نیازی به دارو نیست، انتقال دوم که منفی شد، علیرضایی منو فرستاد پیش دکتر عسگرانی، ایشون فوق تخصص غدد بودن نه ایمنی، گفت اگه بحث انتی تی پی او اینا باشه میتونم کمکت کنم، خلاصه یه سری ازمایش داد و جواب که دید گفت مشکلی نیست

ولی چون انتقال سومم میشد دکتر علیرضایی بهم پردنیزولون رو داد