2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزيزم چون شرايطمون مث همه خواستم نظرت رو بدونم من تا حالا دوتا انتقال منفي داشتم بعد دكترم گف چون ...

باور کن قرار باشه بگیره یدونه هم میگیره اگر نه ۱۰ تا هم بذاری نمیگیره.

راستش من چون خودم سابقه خوبی نداشتم و ۲ ماه تمام درد کشیدم و تا سالها بعدش با عوارض شدید جسمی و روحیش دست و پنجه نرم کردم دیگه تحت هیچ شرایطی حاضر نبودم هیچ ریسکی رو بپذیرم برای همین تا دکترم گفت دو تا جنین ریسک داره گفتم پس فقط همون یدونه، ریداکت هم ریسک خودش رو داره. این فقط نظر منه ببین دل خودت چی میگه فقط اگر شما هم سابقه پرخطر داری اگر دو تا انتقال دادی و دوتاش گرفت حتماااااااا حتماااااااا حتماااااااا یکیش رو ریداکت کن . من چون خودم میدونستم دل ریداکت کردن رو ندارم برای همین ریسکش رو هم نپذیرفتم.

ان شاالله که با همین یدونه مامان میشی عزیز دلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما الانم پرژسترون تزریق میکنی؟استرلدیول هم میخوری؟

عزیزم من فقط تا روز انتقال آمپول پروژسترون زدم چون پوستم وحشتناک حساسیت داد بعدش دیگه فقط روزی دو تا شیاف دارم.

استرادیول هم از دو هفته پیش گفت هر هفته یدونه کم کنم، از اول این هفته روزی یدونه میخورم تا آخر هفته ان شاالله بعدش دیگه قطع میشه.

برامن عکسش اینه 

حتما شرکت داروسازیش فرق میکنه، بله عزیزم تا روزی ۴ تا ۵۰۰ هم میتونی بخوری مثلا ۲ تا صبح ناشتا بخور ۲ تا آخر شب.

با معده خالی باید خورده بشه

حتما شرکت داروسازیش فرق میکنه، بله عزیزم تا روزی ۴ تا ۵۰۰ هم میتونی بخوری مثلا ۲ تا صبح ناشتا بخور ۲ ...

وای من نمیدونستم یعنی این چند روز تاثیر نداشته‌؟ من ناشتا میخوردم😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام شما ب سلامتی زایمان کردی؟ توروخدا الان شما پاک و بی گناه شدی برای من دلشکسته ام دعاکن امروز رو ...

آره عزیزم انشاءالله به حق این وقتِ اذان این انتقال شما نتیجه اش میشه نی نی های ناز وسالم وصالح تو بغلت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 الهی آمین 

همیشه گفتم خداشاهده لحظه لحظه یادِ همه چشم انتظارا هستم مخصوصا شیردادنی این لحظه رو آرزو میکنم براهمه چشم انتظارا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حتما شرکت داروسازیش فرق میکنه، بله عزیزم تا روزی ۴ تا ۵۰۰ هم میتونی بخوری مثلا ۲ تا صبح ناشتا بخور ۲ ...

من صب زود بلند میشم تیروویید میخورم لووتروکسین.

بعد ساعت ۸ استرادیول میخورم. با استرادیول باهم بخورم تداخل نداره؟

باور کن قرار باشه بگیره یدونه هم میگیره اگر نه ۱۰ تا هم بذاری نمیگیره. راستش من چون خودم سابقه خوبی ...

اره واقعا منم دلشو ندارم

حالا ببينم انشالله كه با همين يدونه باردار بشم

انشالله توام صحيح و سالم و به موقع نينيتو بدنيا بياري عزيزم😍😍

وای من نمیدونستم یعنی این چند روز تاثیر نداشته‌؟ من ناشتا میخوردم😔

چرا تاثیر نداشته؟؟؟ البته که داشته عزیزم، گفتم میتونی تا روزی ۴ تا هم بخوری الزامی نیست که گلم‌

فقط من تا روز انتقال خوردم بعدش دیگه بجز داروهای خودم هیچ دارویی نخوردم.

سلام عزيزم نميدونم چرا با ديدن پيامتون بغض كردم ان شاالله ك نفستون حق باشه و با اون بزرگى اى ك دا ...

من بعد سالها دویدن

بدون مشکل خاص

با تجربه بارها  منفی شدن و دو تا سقط

با همین معجزه که میگی

الحمدلله یه نی نی چندماهه دارم

در اوج خستگی هام کرم خدا رو دیدم که میدونم هیچ کدومتون نا امید نمیشید و جواب توکل و تلاش تون رو میگیرید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چرا تاثیر نداشته؟؟؟ البته که داشته عزیزم، گفتم میتونی تا روزی ۴ تا هم بخوری الزامی نیست که گلم‌ فقط ...

منظورم اینه ناشتا نمیخوردم بعد صبحانه ی دونه ۵۰۰ میخوردم

آره عزیزم انشاءالله به حق این وقتِ اذان این انتقال شما نتیجه اش میشه نی نی های ناز وسالم وصالح تو بغ ...

خدا فرشته کوچولوت رو برات حفظ کنه عزیز دلممم . منم چند شب پیش خواب دیدم بچم دنیا اومده، دختره دارم بهش شیر میدم 😍

انقدرررررر حس خوبی بود که واقعا قابل وصف نیست. 

همیشه یه گوشه دلم حسرت دارم که پسرم نتونست شیرمو بخوره حتی یه قطره آب ... فقط سرم بهش وصل بود ...

همگی محتاج دعای شماها هستیم، شما هم همراه فرشته ت تازه متولد شدی و مثل همون پاک و فرشته هستی عزیزم 🌹⁦❤️⁩