2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تازه وارد گروه شدم الان عکس امامزاده رو دیدم بفضم ترکید امروز روز ششم انتقالمه بی بی گ ...

دختر چرا استرس میدی به خودت منم شرایطم مثل خودت دومین انتقالمه و همین یه جنین رو داشتم امروزم با روز انتقال روز هفتم ....انقدر زود زدی چراااا

ممنونم ازت اروم شدم اخه هیچ علایمی ندارم ولی الان نزدیک پریودم شده ی کم کمردرد گرفتم این بیشترنگران ...

عزیزم گرفتگی کمر و دردهای خفیف پریودی همه از عوارض پروژسترون هست، ربطی به مثبت یا منفی بودن نداره

اهان نه کلا داروهام فرق میکنه چون ضخامتم بالانمیره بااسترادیول برام ازتحریک تخمک گذاری استفاده میکنن ...

عزیزم من با قرص پروژسترون پریود شدم احتمال داره که با آمپول پروژسترون توی سیکل انتقال هم پریود بشم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
از چند روز قبل انقباضات پریود رو داشتی؟ روز چند انتقال دادی؟

دو سه روزی میشه 

22م پریود انتقال دادم که میشه دیروز در حالت عادی این دردا برای من از ی هفته قبل پریودی شروع میشه الانم حدودا 10 یا 12 روز قبل موعدم هست 

خدایا به امید تو....
عزیزم من با قرص پروژسترون پریود شدم احتمال داره که با آمپول پروژسترون توی سیکل انتقال هم پریود بشم؟

تو سیکل انتقال استروژن هم داریم، به همین خاطر احتمال پریودی فکر کنم نیست، البته من شنیدم بعضی ها لک میبینن و به خاطر همین سیکل کنسل میشه