2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینات چند روزه ن عزیزم علایمت چیه؟

۴روزه بودن ،کمردرد پریودی ،درد شدید سینه، اول روزا سمت راست زیر شکمم درد میکرد اما دوسه روز پیش سمت چپ،جدیدا هم دوروزه پا درد دارم

برای ما از دونفر سوال کردن اومد داخل خونمون، گفت باید خونه و زندگیتون رو ببینم من آدرس خونه مامان ب ...

مرسی عزیز دل  

داخل خونه مامان و بابات فقط اومدن

داخل خونه مصاحبه کننده‌ها نمیرن اگه نمیرن چند نفر رو بذارم سر کوچه از اونا سوال کنن  

دیروز رفتم پزشکی قانونی یک میلیون گرفت  و بعد آزمایشگاه بیرون حدود ۷۰۰هزار تومن  

رفتم کلانتری گفت وقت اداری تموم شده برو ساعت اداری بیا.

این وام اصلا هیچ ربطی به پانزده خرداد نداره اونا فقط الکی حرف میزنن ما ثبت نام کردیم بعده کلی معطلی ...

عزیزم

علوم پزشکی شهر یا استان

تو مراحل اول درمان هم میشه

بعد چه مدارکی باید ببری و چی بگی؟

ضامن هم میخواد؟

سلام نبریک میگم عزیزم شما قبلا راحت باردار شدی؟واین اولین انتقالته ؟یعنی کسی که قبلا باردار شده برای ...

مرسی عزیزم،من بار اول بعد از ۷ماه اقدام باردار شدم،شوهرم یه خورده ضعیف بود با دارو رفع شد ،خودمم کم کاری تخمدان داشتم،اینسری ناباروری ثانویه گرفتیم ،شوهر خیلی تعداد اسپرم مروفولژیش پایین اومد یه سال دارو استفاده کرد نشد ،دکتر گفت تنها راه میکرو هستش،منم چون یه دختر داشتم دوست داشتم دومی پسر باشه به خاطر همین تعیین جنسیت هم انجام دادم،خودم مشکل اساسی ندارم دکتر میگفت این شانس انتقالتو بالا میبره،بله انتقال اولم بود

انشاالله بسلامتی عزیرم گوارای وجود.ترشح داری داری؟

من دفعه قبل ترشح نداشتم منفي شدم ايندفعه ترشح داشتم تا روز ١١ بيبي چكم مثبت بود ولي ازمايشم منفي شد

بنظرم ربطي نداره زياد عزيزم

انشالله كه مثبتي شما😍

مرسی عزیزم،خیلی خیلی کم،شما انتقال دادی؟

آره عشقم من پنجشنبه هفته‌ی قبل یعنی امروز میشه ۱۲روز جنین س روزه

ولی میترسم تست بزنم بسکه تستام منفی بوده سنم بالاس کفر نباشه خیلی‌ نا امیدم.قربون خدا برم.اما همش میگم لا حول ولا قوت الاوبلا

اره عزیزم هم این سری هم سری پیش میرم بیرون

منم سری پیش کلا یه خانم میومد خونه برام میزد خیلی راحت بودم الان اذیت میشم بخوام هر روز برم بیرون یکمم دوره از خونمون ولی از ترس امروز رفتم بیرون زدم از پرستاره پرسیدم نگاه کرد گفت هیچ مشکلی نیس جاشم درست زده خونم بیاد یکم ایراد نداره گفت همون همسرت بزنه خوبه دیگه خیالم راحت شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏