2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
ای جاااانممم مبارکااا باشه دوستم😍😍😍 چشم و دلت روووشن🤗🤗🤗🤗 انشاالله بارداری خوب و راحتی داش ...

مرسی عزیزم 😍😍 الهی آمین یکی یکی بچه ها با جواب مثبت بیان دل هممون شاد شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما. بچه ها من خیلی ناراحتم. امروز رانندگی کردم و یه کم سر کار خسته شدم و حرص خوردم. نکنه اتف ...

عزیزم من تا هفته ۳۴ رانندگی کردم و ترافیک بودم و خسته شدم اصلا به این چیزا نیست الکی استرس نیر عزیزم که چندروز دیگه بتای خوشکل داری❤️

نه اگه لازم‌نبینه سونو نمیکنه ولی اکثرا سونو میکنه ..قبلش به منشی بگو هزینه رو میگیره بعد بهت پس مید ...

آره باید به منشی بگم ‌قبلش ، موسی‌پور که خودش‌همیشه سونو‌میکنه‌ ولی عفونت دارم سونو‌کنه بدتر  میشم ،توی مواقع معمولی هم‌به اون‌ ژل مانند که به سونو‌میزنن حساسیت دارم‌چه برسه به الان ،بدم میاد از سونو‌،کی خلاص میشیم ای خدا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=239127469]سلام دوستای گلم☺مثبتیای عزیزم تبریک به همتون💚و اونایی ک منتظرن تا روزِ۱۴ انتقالشون، انشالله انشاله که همین ماه نتیجه میگیری و نیازی به ای وی اف نباشه

مرسی عزیزم اره همش میگم حتما صلاحه دیگه چاره ندارم اگه خدایی نکرده اصرار کنم اتفاقی بیوفته ادم خودشو ...

ممنون عزیزم، با دعای خیر شما ان شاالله 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم حق داری ایشالا زودتر مشکلت حل شه. من اولش به خاطر قندم بعدش که اومد تحت کننرل دکتر ...

به سلامتی عزیزم چند هفته ای ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستای گلم الان امامزاده هستم برادر امام رضان, بخدا اشک چشم دعاگوی همتون هستم, منم التماس دعا د ...

وای عزیزم نمیدونی چه لطفی کردی بهم😭😭😭😭اشکام اومد عکس و دیدم......... ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده عزیز دلم

روز ۱۱زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که به زور مشخص بود،روز ۱۲ زدم یکم پررنگتر شده بود فردا هم میزنم بب ...

خواهر مبارکا باشه پسر همیشه دیر رخ نمایان میکنه سری پیش منم سیزده هاله داد ولی زود به حق علی سالم بغلش کنی مطمینم شمام مثبتی