2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
من از روز دوم پریود دارم استرادیول روزی ۳ تا میخورم هپارین هم میزنم روز ۱۰ پریود دکترم گفته بیا بر ...

نگران نباش عزیزم، روز دهم که بری دکتر رحمت رو بررسی می‌کنه و از روز ۱۳ یا ۱۴ سیکلت برات پروژسترون تجویز می‌کنه که خودش از لکه بینی جلوگیری میکنه، فقط حتما به دکترت بگو که سابقه لکه بینی داری.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالله كه به زودي بگي منم رفتم براي انتقال😍😍😍خداروشكر اين ماه انتقالي زياد داريم ان شالله همشون ...

انشالله عزیزم😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبي گل دخترمون خوبه🤩🥰 اين روزا خيلي استرس داري روزي٧٠ تا حمد هديه كن براي سلامتي امام&n ...

ممنون عزیزم خدا شادتون کنه توکل کردم اما واقعا بهم سخت میگذره 

قربونت عزیزم حق داری ایشالا زودتر مشکلت حل شه. من اولش به خاطر قندم بعدش که اومد تحت کننرل دکتر ...

توکل بخدا کن ان شالله خیره ...بخدا بیرون باشه جلو چشمات خیالت راحتره 

قربونت برم عزیزدلم یک دنیاممنون ازدعات. بخدا همینحا زیارتگاه برای هممون دعاکردم اول شماها بعدا خودم. ...

فدای دل مهربونت

از خدا میخوام یه جوری خوشحالت کنه که دیگه اصلا به این روزا که پشت سر گذاشتی فکرم نکنی😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
توکل بخدا کن ان شالله خیره ...بخدا بیرون باشه جلو چشمات خیالت راحتره 

همش همینجوری خودمو دلداری میدم 

هرکی هم فهمیده چهارشنبه عمله همش میگه خب بیشتر نگه دار بچه گناه داره😐😐یعنی واقعا نمیدونم دهن این مردم کی بسته میشه فک میکنن ما خودمون به این فکر نمیکنیم که زوده یا دیره انگار صلاح بچه ما برا اونا مهمتره تا ما😔

عزیزم تو رفتی داپلر ؟ خوب بوذ؟؟ پیج دکتر خواجه پور و حتما نگاه کن اروم میشی

قربونت عزیزم حق داری ایشالا زودتر مشکلت حل شه. من اولش به خاطر قندم بعدش که اومد تحت کننرل دکتر ...

عزیز دلم به دکترت اعتماد کن، حتما این بهترین راهه، گاهی رشد جنین داخل رحم خطرناکتر از خارج رحمه، جنین شما الان کامل شده اصلا نگران نباش در مورد وزن هم دنیا بیاد همچین قشنگ با شیر خودت توی همون ماه اول وزن میگیره که خودت تعجب می‌کنی. ان شاالله که هرچی خیره برات پیش بیاد و زایمان راحت و سلامت داشته باشی و فرشته قشنگت رو سلامت بغل بگیری.

التماس دعا مامان خانم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دكتر من كه مجبورم كرد سه بار از بدم بخاطر زود دادنم انگار بالاي٤٠٠/٥٠٠ باشي اوليشووو خيالشون راحت

عه خو اینهمه صبر کردم یه روزم روش سه شنبه میرم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیز دلم به دکترت اعتماد کن، حتما این بهترین راهه، گاهی رشد جنین داخل رحم خطرناکتر از خارج رحمه، جنی ...

مرسی عزیزم اره همش میگم حتما صلاحه دیگه چاره ندارم اگه خدایی نکرده اصرار کنم اتفاقی بیوفته ادم خودشو نمیبخشه🤕

عزیزم الان دیدم خیلی خیلی تبریک میگم قلب خوشکلش صدسال بتپه برات❤️❤️بارداری خیلی راحتی داشته باشی عزیرم

به سلاااامتی عزیز دلممممم، ان شاالله که بارداری خوب و سلامتی داشته باشی و به فرزندان سالم و صالح برا ...

مرسی عزیزم ان شاالله تو هم بارداری خوبی داشته باشی راحت فارغ شی و بغلت بگیری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم  

ای جاااانممم مبارکااا باشه دوستم😍😍😍

چشم و دلت روووشن🤗🤗🤗🤗

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته تو صحیح و سلامت بغل بگیری 💚💚💚💚

خدارو  بحق مهربونی و کرمش قسم میدم که این روز رو دونه به دونه ی بچه های تایپیک به زودی زوووودددد ببینن و اشک شوق بریزن..

الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

من رو هم بعد از همه ی بچه های تایپیک دعا کن عزیزم..ماه آینده میرم تو سیکل...آخرین جنین هامه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵