2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم هر٢٨ روز بايد تكرار بشه؟ بمن كه دكتر چيزي نگفت ماما هنگام تزريق گف ٤ تا ميدن اصولابعد مثبت شدن ...

بله هر ۲۸ روز تا ماه هفتم..منم ۴ تا در ماه می زنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم 

به سلاااامتی عزیز دلممممم، ان شاالله که بارداری خوب و سلامتی داشته باشی و به فرزندان سالم و صالح برات ختم به خیر بشه گلم. التماس دعای فرج مامان خانم 🥰🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی هفته ای یکی میزنی؟ بر چه اساسی تعدادش مشخص میشه عزیزم 

نه عزیزم هفته ای نمی زنم..ماهی چهار ویال یه جا می زنم..بر اساس آزمایش ایمنی دکتر مقدارش رو مشخص میکنه. بعضی از دکترا هم بر اساس وزن بیمار میدن.

فردا میتونم برم آزمایش بدم یا وایسم هنوز دلم میخواد خیالم راحت شه 

نه گلم نرووووو، بخدا استرس الکیه فقط همون روز چهاردهم برو که قشنگ رفته باشه بالا اثر آمپول هم رفته باشه دیگه.

4 تا سرم درماه منظورتون اينه ٤ تا همزمان ميزنن؟؟ پس ٧ تاسرم ميشه تا ماه هفتيد من يكم زدم ٢٨ روز دي ...

بله .چهار ویال باهم می زنم...در کل تو هفت ماه میشه ۲۸ تا سرم..اگر یکم چهار تا زدید پس ۲۹ میشه سری بعدی

وای دووستای عزیزم مرسیییییی ازتون مرسی از دعاهای قشنگتون چه خوبه شماها هستید ❤️❤️حتما بلاشک اگه قابل باشم دعا میکنم براتون چون خودم همین راهی که دارید میرید و طی کردم میدونم چقد سخته چقد استرس داره خدا به همممون کمک کنه❤️❤️❤️ ایشالا مننظرا زودتر بتای توپلشونو بهمون بگن مامانای عزیز هم سلامتی بچه هاشونو🥰🥲❤️❤️❤️ خیلی استرس دارم خیلی همش فکرای ناجور میکنم اما با قوت قلبی که میدید بهم نفس راحت کشیدم....

سلام دوستای گلم☺مثبتیای عزیزم تبریک به همتون💚و اونایی ک منتظرن تا روزِ۱۴ انتقالشون، انشالله ک همتون ...

سلام عزیزم، ان شاالله که خودت طبیعی باردار میشی و فرزندان سالم و صالح میشن چشم و چراغ دل و خونه‌ت. استرس رو از خودت دور کن و پیاده روی روزانه داشته باش الهی که بهترین اتفاقات برات رقم بخوره گلم 🙏🌹

هیوا جون اینقد  ذهنم ناارومه و درگیر یادم رفته چرا زودتر سز میشی ؟انقباض داری ؟

قربونت عزیزم حق داری ایشالا زودتر مشکلت حل شه. من اولش به خاطر قندم بعدش که اومد تحت کننرل دکتر گفت به خاطر رحمم که عمل کردم خطرناکه اینم نهایت هفته س که نگه داشته! اما من نه لکی نخ خونریزی نه درد هیچی ندارم اما تشخیصش متاسفانه این ه که زودتر دربیاد

@ مامان رقيه  چهارشنبه از دكتر اومدي مارو بي خبر نذاري ان شالله بهترين تصميم رو دكتر برات ميگي ...

قربونت برم چشم حتما میگم فعلا بازم خونریزی در حد لک دارم فکر کنم دیگ کنسل کنه حالم گرفته است ولی میگم حتما صلاحی توش بوده ..باز چهارشنبه خبرش میدم عزیزمی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم