2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من تو کلینیکم میزم خون میاد بعضی وقتا ولی به نظرم ریسک نکن نکنه خدایی نکرده تاثیری نداشته باشه

اها یعنی بیرون میزنی و‌ خودت نمیزنی؟؟ راست میگی منم از این میترسم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مهربون عزیز فردا روز چند سیکلته؟ چند روز ه داری پروژسترون میزنی‌؟

فردا روز19پریودمه... من اصلاپروژسترون نزدم احتمالا ازفردا برام بدن شیافشو.

دعاکنیدگلم.شماکی میخوای بری انتقال؟

من که خودم رها بودم😂 کلا ما زیاد به ادویه میزنیم خانوادگی من خودم که کم نکردم، گاهی هم بقیه بهمون ...

خيلي ممنونم عزيزم ان شالله پسرمون رو بسلامت و بخوووشي بغل بگيري و زايمان راحتي داشته باشي براي ماهم دعا كن خواهر🤲😍🤩

فردا روز19پریودمه... من اصلاپروژسترون نزدم احتمالا ازفردا برام بدن شیافشو. دعاکنیدگلم.شماکی میخوای ...

من از روز دوم پریود دارم استرادیول روزی ۳ تا میخورم

هپارین هم میزنم

روز ۱۰ پریود دکترم گفته بیا برا سنو.

احتمالا چند روز بعدش انتقالم باشه.

ولی ی سوال دارم من کلا خیلی مستعد لکه بینی هستم زود لکه بینی پیدا میکنم. میترسم بخاطر این داروها زودتر پریود بشم.

سیکلمم کلا ۲۴ روزه هس زود ب زود پریود میشم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
حسابی ناراحت میشن..ولی دیگه نظر دیگران برام مهم نیست.تو این مسیر بچه دار شدن اینقدر اذیت شدم که فقط ...

عاره بابااا  ان شالله شماهم بوقتش ميگي كلي ذوق زده ميشن🥰🤩🤲راستي شما اينتراليپيد ميزني يا اون يكي سرم رو؟

من از روز دوم پریود دارم استرادیول روزی ۳ تا میخورم هپارین هم میزنم روز ۱۰ پریود دکترم گفته بیا بر ...

بنظرت لکه بینی پیدا کنم سیکلم کنسل میشه؟ همش میترسم از لکه بینی

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم 

مبااااارک باشه عزیزم،چشم و دلت روشن😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزدلم, توام بری ازمایش با بتای تپل بیای پیشمون. توکل بخدای بزرگ من که فقط دعا ازم برمیاد

تو نمازم همتون و دعا کردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️