2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
درسته واقعااااا بدون اذن خدااا يبرگ نميفته ديدي نوزاد تازه متولد شده با دوتا كيسه تو سطل زباله زنده ...

آره دیدم خیلی هم بیشتر از قبل به این ایمان آوردم که تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته ...

ما فقط تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که داروهامون رو سر تایم بخوریم و دستورالعمل ها رو رعایت کنیم همین.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله میتونی خودت دکترت رو انتخاب کنی. خودشون داروخانه دارن ولی بیمه قبول نمیکنه، یه داروخا ...

دیگه خسته شدم بین صارم و نیکان و مام موندم خواهش میکنم اگه اطلاعات بیشتری دارید راهنمایی کنید ممنون میشم درمورد صارم هم شنیدم خوبه 

به منم گفت دو هفته دیگه برم عزیز دلم. همون شما هم دچار وسواس فکری شدی، من دارم روی خودم کار میکنم ی ...

خدا حاجت دلتو بده میگفتم چرا گف دو هفته بعد بیا واقعا دارم نابود میشم😵😵ولی گفتی به تو هم گفته خیالم راحت شد😘😘 

توام واژینال سونو شدی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ممنونم مال شماهم مبارکه انشالله ۱۲۰سال بتپه واست و خدا به همه چشم انتظارا با مصلحت خودش عطا کنه  ...

آره عزیزم، اونجا کلا تا ۱۲ هفته واژینال سونو میکنن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
معجزه جون تحمل میکنم ولی میگم زبونم لال نرفته باشه توی لوله اخه دردش یه نقطه اس و خیلی زیاده .یعنی و ...

نه ان شالله با سونو انتقال ميدن اختمالش  خيلي كمه

ان شالله علايم بارداري عزيز دلم من

آره عزیزم، اونجا کلا تا ۱۲ هفته واژینال سونو میکنن.

من از وقتی که اومدم کمرم و زیر شکمم یکم درد میکنه نمیدونم از ساعت ۲چون نشستم واسه اونه یا سونو

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞