2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدايي فشار بار روانيش زياااده گناه داريم ما مقصر نيستيم اصلا😂😂😂 

آره واقعا ولی من دیگه زیادی دچار وسواس فکری شده بودم، الان دیگه دارم روی خودم کار میکنم توکل واقعی داشته باشم، بقول یه بنر که توی صحن امام رضا زده بودن: توکل واقعی یعنی از چیزی نترسی ...

این ترس از اونجایی نشات میگیره که ما خودمون رو مالک می‌دونیم در صورتی که مالک تمام دنیا خداست پس ترس معنا نداره، مثل یه امانتی که یه نفر میخواد به ما بده، حالا یا میده یا نمیده دیگه، بابتش ناراحت میشیم؟ جان خودمون امانته چه برسه به جان دیگری ...

🌹🙏توکلت علی الله 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله منفی نمیشی منم اگه منفی شم سه باره اینجام ولی من واقعا از بی نظمی هاشون خستم برایه همین میخو ...

از لحاظ تمیزی و احترام به ارباب رجوع عالیه، معطلی خیلی زیاد داره گاها، شده چهار پنج ساعت منتظر موندم، قبلا خیلی بهتر بود به نظرم، خلوت تر بود، من اگر دست خودم بود همون جا ادامه میدادم، ولی همسرم خوشش نمیاد دیگه🥺 خیلی هم به بحث ایمنی اعتقاد ندارن، خصوصا تو انتقال های اول، به تغذیه و استراحت بعد انتقال هم اصلا اعتقاد ندارن، میگم که، انتقال میدن میگن پاشو شلوارت رو بپوش برو بیرون بشین

سلام عزیزم منم رفتم قلبش تشکیل شده بود ولی گف ۶ هفته و ۶ روز  یعنی کمبود رشد داره؟

واي خداروشكر مبارك باشه عزيزم😍😍😍دقت دستگاهاا و دكتر و زمان لانه گزيني مهمه سه روز اختلاف چيه كه بخاد كمبود داشته باشه دختر🤣😍😍😍مباركه🥰🤲

من علائم زیاد دارم ولی سعی میکنم بهشون دل نبندم. ولی این کمر درد بدجوریه. انگار که سیخ داغ توی کمرم ...

ان شاالله که مثبت میشی و به مراد دلت به خیر و مصلحت میرسی عزیز دلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عاره عزيزم هفته پيش بتامو تكرار كردم مطمينا شدم كه باردارم  من ١٤ انتقال داده بودم سه تا جنين ...

سلام بچه ها خوبین ...من طرف راست رحمم بدجور درد میکنه جوری که واقعا اذیتم میکنه یه چیزی بین درد و سوزش   دوست ندارم اصلا فکرای بد بکنم ولی میگم نکنه رفته تو لوله اخه خیییلی درد داره طوری که نفسم میگیره یه لحظه؟؟؟؟

آره واقعا ولی من دیگه زیادی دچار وسواس فکری شده بودم، الان دیگه دارم روی خودم کار میکنم توکل واقعی د ...

درسته واقعااااا

بدون اذن خدااا يبرگ نميفته ديدي نوزاد تازه متولد شده با دوتا كيسه تو سطل زباله زنده مونده بود

ولي ادم هي استرس ميگيرتش يكم كم كاري و بي توجهي از سمت من نبوده باااشه 

از لحاظ تمیزی و احترام به ارباب رجوع عالیه، معطلی خیلی زیاد داره گاها، شده چهار پنج ساعت منتظر موندم ...

ولی خوب میگن دستگاه ها و تجهیزاتمون خیلی خوبه، من تا حالا بی دقتی ندیدم ازشون، ان شالله شما این بار مامان میشی😊😊😊