2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مرسی هانیل جان  چند تا جنین انتقال میدن؟  دکتر پیش کی برم؟

چند تا رو دکتر باید تشخیص بده عزیزم، تمام دکترهاشون عالی هستن و تیم هستن من خودم پیش دکتر کوهسار نبوی میرم که فوق العاده دوسش دارم و ازش راضی ام.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانمای عزیزم. 

من امروز روز هشتم انتقال هستم. یه دونه جنین سه روزه انتقال دادم. یه کم که کار خونه می کنم کمرم درد میگیره. البته کار سنگین انجام نمیدم. در حد آشپزی کردن. اونم بینش هی استراحت میکنم. 

بنظرتون امیدوار باشم یا نه؟ 

کسی تجربه ای داره که منو راهنمایی کنه؟

ممنونم میشم راهنماییم کنید چون دلم به همین یه دونه جنین خوشه و دیگه فریز ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان اومدنی رفتیم خونه مادرشوهرم گفتیم ، مادر شوهرم گفت من فهمیده بودم حامله ای چون حدودا ۱ ماهه ...

اي جون دلم خدا شاهده مثل اون زماني كه براي قلب پسرم رفتم براي تك تكتون ذوق دارم🥰 

خدارو هزار مرتبه شكر 

انشالله ان شالله🤩🤲

منم حتي نبض كه ميزد اونم ديگه نميزنه🧐

طبیعیه بابا من یه نصفه روز انقدر گربه کردم که علائم ندارم آخر شوهرم گفت برو یه آزمایش بتا بده خیالت راحت بشه که رفتم و خودم خجالت کشیدم از وسواس فکری که دچارش شدم 🙈😁

سلام خانمای عزیزم.  من امروز روز هشتم انتقال هستم. یه دونه جنین سه روزه انتقال دادم. یه کم که ...

چراااا كه نه ان شالله كه محكم چسبيده به دل مامانشووووو  و٦ روز ديگه با يبتاي عالي مياين و٨ ماه ديگه رو بسلامت طي كنين 🤩🤩🤩

چراااا كه نه ان شالله كه محكم چسبيده به دل مامانشووووو  و٦ روز ديگه با يبتاي عالي مياين و٨ ماه ...

مرسی که جواب دادی عزیزم. 

با هیچکی نمیتونم حرف بزنم چون هیچ کس نمیدونه. 

شما باردارید؟

اخه عزیزم اگه منفی بشم سومین انتقال منفیم میشه اونجا🥺 همسرم هم دیگه تمایل نداره بیاد اونجا

انشالله منفی نمیشی منم اگه منفی شم سه باره اینجام ولی من واقعا از بی نظمی هاشون خستم برایه همین میخوام برم مام فکر کنم مام بهتر باشه به نظر شما خوبه

خانمهای گل و دوست داشتنی🌹 یک دنیااااا تشکر از ابراز محبتتون. دلم به شماها و دعاهاتون گرمه واقعا، همیشه به فکرتون و دعاگوتون هستم، الهی بهترین ها برای همتون رقم بخوره و شیرین ترین لحظات قسمتتون بشه و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید . خوشی هاتون مستدام، غم‌ها و ناامیدی هاتون به چشم بر هم زدنی مبدل به خنده و امید بشه الهی 🙏⁦❤️⁩🌹

مرسی که جواب دادی عزیزم.  با هیچکی نمیتونم حرف بزنم چون هیچ کس نمیدونه.  شما باردارید؟

عاره عزيزم هفته پيش بتامو تكرار كردم مطمينا شدم كه باردارم 

من ١٤ انتقال داده بودم سه تا جنين ضعيف و رو بمتوسط به گفته دكترم

تقريبااا دوهفته ديگه هم ميرم براي سونو قلب

ان شالله شمااااهم خوش خبر مياي عزيزمن🤲😍

انشالله منفی نمیشی منم اگه منفی شم سه باره اینجام ولی من واقعا از بی نظمی هاشون خستم برایه همین میخو ...

من تعریف خانم دکتر بهار شاکریان را خیلی شنیدم توی مرکز مام. من اگه تهران بودم میرفتم پیش ایشون. البته ایشون اول اصفهان بودن و الان چند وقتیه اومدن تهران توی مرکز مام. 

آره الان اومدنی رفتیم خونه مادرشوهرم گفتیم ، مادر شوهرم گفت من فهمیده بودم حامله ای چون حدودا ۱ ماهه ...

سلام عزیزم منم رفتم قلبش تشکیل شده بود ولی گف ۶ هفته و ۶ روز 

یعنی کمبود رشد داره؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞