2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما نخود ميخوردين؟ يادمه توريحانه بهشتي نخود و لوبيا نميدونم كدومش و كنجد رو گفته بود باعث سقط ميشه

اما همه جا گفته حبوبات خوبه🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیمارستان بهمن فول دارو بودم اولین انتقالم بود تمام چیزایی که شنیده بودم هم رعایت کردم چهار تا جن ...

عزيزم خيلي متاسفم

ان شالله خداااا ميخاد اينسري با يدوقلوووووو سالم و صالح دل شادت بكنه

😔😔😔 عزیزم میدونم الان چ حالی داری ینی همه ی ماهایی ک اینجا هستیم درکت میکنیم، امیدوارم ک زودتر حا ...

قربونت عزیزم واقعا یه چشمم خونه یه چشمم اشک اره بهمن هم شلوغ هست ولی از ابن سینا بهتره من راضی بودم شما دفعه چندم که انتقال میخواین بدین

ایشالا که برای تو میگیره و مثبت میشی اره دارم چهار تا ولی فک کنن دوباره بخواد چهار تا انتقال بده چیز ...

نه خواهر بار سومم دومین انتقالم گرفت ولی رشدش متوف شد انشالله همه ی منتظرها امسال از انتظار در بیان

واقعا تو حکمتش موندم که چرا نشد اخه الان باید چیکار کنم چهار تا جنین خوب بدن اماده چرا نباید بگیره خ ...

😔😔😔 عزیزم میدونم الان چ حالی داری ینی همه ی ماهایی ک اینجا هستیم درکت میکنیم، امیدوارم ک زودتر حال دلت خوب بشه و خدا خودش دامن شما و همه ی ما منتظرارو سبز کنه.به بی بی چک هم اکتفا نکن یه چندروز هم صبر کن انشالله که ازمایشت مثبت میشه 🥰من امروز ابن سینا بودم چون پرونده داشتم رفتم واس شروع ای وی اف،سیستمشون خیلی بد شده 😑وقت دکتر محمدزاده برام دادن، اونوقت پیش یکی دیگ فرستادن منو بعدازاینکه اومدم بیرون توراه دیدم تو نسخه ازمایشام مهر ی دکتر دیگ خورده !!!فوق العاده ام شلوغ شده !! تصمیم گرفتم فردا برم بیمارستان بهمن ،نمیدونم تصمیم درستیه یا ن ؟! شما راضی بودین از کل پروسه و دکترتون کی بود ؟؟

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل ...

ای جان ایشالا بسلامتی هانیل جون 

برا ماهم دعا کن

من خیلی استرس دارم اصا هیچ حسی ندارم که نشون بده بچه تو شکممه فقط یکی دوروز حالت تهوع داشتم

ان شاالله ك آزمايش مثبت بشه اميدتون بخدا باشه اما اگرم منفى شد ان شاالله دوباره بريد جلو خوبه ك با ...

وفقط امیدم به خودشه چون همه چی خوب بود ولی خدا نخواست و نشد برام دعا کنین والا همسرم مورفو صفر بود حرکت صفر بود خودمم مشکل ایمنی و انعقادی ولی انگار مشکل خودم جدیتره که لانه گزینی نمیکنه الان نمیدونم باید چیکار کنم واقعا با این وضعیت امید ندارم به انتقال بعدی 

سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل ...

خداروشکر هانیل عزیزم

خوشحالم واست خیلی زیاد🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اما همه جا گفته حبوبات خوبه🤔🤔

بعد يخانم گفته بود منم فلافل خوردم كيسه ابم سوراخ شد ولي خوب خيليااااا ميخورن مشكليم پيش نمياد انگار رو بعضي ادماست

منم ميخاستم خوراك لوبيا بزارم كه نخام سر پا وايستم سرچ كردم يهو يادم افتاد ريحانه بهشتيم گفته بود پشيمون شدم ديگه😂

😔😔😔 عزیزم میدونم الان چ حالی داری ینی همه ی ماهایی ک اینجا هستیم درکت میکنیم، امیدوارم ک زودتر حا ...

والله عزیزم از من میشنوی ابن سینا نرو اگه اول راهی قبلا خیلی خوب بود جدیدا بی نظم دکترا همه بیفکر من خودم اکثر داروهارو سرخود میخورم اون روز من انتقال دادم نوبت انتقال دادن به خانومه امپول پروژسترون بهش نداده😷🙄🙄🙄زنم اولین انتقالش بود اصلا روالو نمیدونست فقطم دوتا جنین داشت دستگاهو گزاشت گفت چند تا امپول زدی گفت ننوشته برام بعد گفت اصلا باردار نمیشیو فایده نداره بعد گفت چرا دکتر نننوشته وبوبت انتقال داده من لباس پوشیدم پول ریختم ماسمالی کردنو تموم اگه جنینو انتقال میداد هیچی سه بار تا الان از من پول دارو رو میگیرن دارو رو نمیزارن ببخشید خیلی وراجی کردم ولی واقعا اگه جنینام اونجا نبودن نمیرفتم با یه دکتر نوبت میدن اصلا اون دکترو نمیبینی فقط انصاریپور ثابت هست که اونم فقططط ماما کاراشو میکنه خییییلی داغون شده من اگرم مثبت بشم دیگه اونجا نمیرم میرم مطب دکترم