2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان اگه کسی تجربه ای داره لطفاً بگه 🙏🙏🙏🙏🙏 من دیروز روز هشت پریودم بود تقریبا پاک شده بودم و ...

گلم با دکترت تماس بگیر، معمولا پریودت چند روزه ست؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والله اون وروجکا بیشتر رو مخن تا سرگرمی از صبح یه سره دعوا دارن 😁😁😁😁😁😁خدا یا یعنی میشه خبرو به ...

عزیزمممم، خدا حفظشون کنه، خدا داداش کوچولوهارو براشون نگه داره ان شالله اینبار، ان شالله عید سال اینده عکس جمع شش تاییتون رو برامون بفرستی❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا بخواد بگیره اصلاااا به رعایتو اینا نیست خودم با تجربه برام ثابت شده فقط باید خدا بخوادسخته می ...

واقعا تو حکمتش موندم که چرا نشد اخه الان باید چیکار کنم چهار تا جنین خوب بدن اماده چرا نباید بگیره خیلی سختی کشیدم ولی اخرم اینجوری شد کاش خدا به دل ما هم نگاه کنه بچه سالم بهمون بده امید ندارم که دفعه بعد بگیره وقتی اینبار همه چی واقعا خوب بود نگرفت دفعه بعد هم مثل همین الان کاش روزای خوب بیاد این اشکام تبدیل به خوشحالی بشه  دوباره حتما الان میخواد بگه بیا خراش بدم نمیدونم دوباره برم انتقال یا نه ،شما انتقال داشتین ؟ 

واقعا تو حکمتش موندم که چرا نشد اخه الان باید چیکار کنم چهار تا جنین خوب بدن اماده چرا نباید بگیره خ ...

من سه شنبه انتقال دادم روز۴هستم اگه روز انتقالو حساب نکنم باز جنین  داری؟ اگه داری که خ‌وبه سعی کن یک ماه قبلترش پیاده روی کنی الارژنین بخور روزی سه تا ۱۰۰۰برایه خونرسانی به رحم خوبه چهار تا برات انتقال دادن ؟  رعایت چیا کردی؟

گلم با دکترت تماس بگیر، معمولا پریودت چند روزه ست؟

عزیزم خدا روشکر صدای قلب نی نی رو شنیدی خیلی تبریک میگم انشاالله مرحله به مرحله تا زایمان بسلامتی سپری کنی..من دیگ تا یه هفته تموم میکنم دو سه روز آخرش هم در حد لک قهوه‌ای هستش ..این بار این طوری شدم آخه خود دکتر که جواب نمیده مشاور مرکز جواب میده اونم جواب درست حسابی نمیده باز الان زنگ میزنم ببینم چی میگ این جا میگم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من سه شنبه انتقال دادم روز۴هستم اگه روز انتقالو حساب نکنم باز جنین  داری؟ اگه داری که خ‌وبه سعی ...

ایشالا که برای تو میگیره و مثبت میشی اره دارم چهار تا ولی فک کنن دوباره بخواد چهار تا انتقال بده چیزی برام نمونه خدای نکرده نگیره دوباره باید برم پانکچر 😔مثلا اب و نشاسته خوردم استراحت داشتم حتی چسب جنین بهم زدن سرم اینترالیپید داشتم همه چی خوب بود شما بار اول انتقال میدی؟

واقعا تو حکمتش موندم که چرا نشد اخه الان باید چیکار کنم چهار تا جنین خوب بدن اماده چرا نباید بگیره خ ...

😔😔😔 عزیزم میدونم الان چ حالی داری ینی همه ی ماهایی ک اینجا هستیم درکت میکنیم، امیدوارم ک زودتر حال دلت خوب بشه و خدا خودش دامن شما و همه ی ما منتظرارو سبز کنه.به بی بی چک هم اکتفا نکن یه چندروز هم صبر کن انشالله که ازمایشت مثبت میشه 🥰من امروز ابن سینا بودم چون پرونده داشتم رفتم واس شروع ای وی اف،سیستمشون خیلی بد شده 😑وقت دکتر محمدزاده برام دادن، اونوقت پیش یکی دیگ فرستادن منو بعدازاینکه اومدم بیرون توراه دیدم تو نسخه ازمایشام مهر ی دکتر دیگ خورده !!!فوق العاده ام شلوغ شده !! تصمیم گرفتم فردا برم بیمارستان بهمن ،نمیدونم تصمیم درستیه یا ن ؟! شما راضی بودین از کل پروسه و دکترتون کی بود ؟؟

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
ما باهميم  منم فردا انتقالمه برات دعا میکنم الهی که همه چیز خوب پیش بره و نی نی دار شی گلم

آره عزيزم

منم براى شما و بقيه چشم انتظارها مخصوصا كسايي ك تو اين راه هستن دعا ميكنم

ان شاالله ك شماهم ١٤ روز ديگه باخبر خوش بياى😍😍

من ساعت ٢بعدازظهر نوبتمه

شما احتمالا صبحى آره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل ...

مباركت باشه عزيزم

چشمت روشن

بازدارى خوبى داشته باشى😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم خدا روشکر صدای قلب نی نی رو شنیدی خیلی تبریک میگم انشاالله مرحله به مرحله تا زایمان بسلامتی سپ ...

ان شاالله که خیره عزیزم نگران نباش 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا که برای تو میگیره و مثبت میشی اره دارم چهار تا ولی فک کنن دوباره بخواد چهار تا انتقال بده چیز ...

ان شاالله ك آزمايش مثبت بشه

اميدتون بخدا باشه اما اگرم منفى شد ان شاالله دوباره بريد جلو

خوبه ك بازم جنين داريد و ب اميدخدا دست خالى نميذارتتون 

عزيزم مشكلتون چى بوده ؟ از شوهرتون بوده يا خودتون

البته اگر دوست داريد جواب بديد

انشالله عزیزدلم. توخوب شرایطمومیدونی هم وزنم هم کارام دختر ناتو شیر دادنی دعامون کن قربونت برم. خدار ...

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم ان شاالله بزودی با خبرای خوب میای

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍