2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

🟢🟢🟢

بچه هايى ك انتقال دادين و انتقال دارين ب زودى ان شاالله

من ى چندجا خوندم پاى مرغ براى روزهاى بعد از انتقال خوبه

امروز رفتم ى كيلو گرفتم بذارم فريزر ك چندبار بعد از انتقالم درست كنم بخورم تو هفته اول

گفتم ب شما هم بگم اگر دوست داريد بخوريد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دارو دادن به سوهرم ولی یکیو میبرد بالا یکیو پایین تاثیری نداشت زیاد تنها چارشم میکرو بود چون تحرک صف ...

برا همسرم فقط حرکت سریع صفر بود دکتر گف تقویتی بخوره نشد جنین اهدایی اصلا موندم همین جوری. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیزم چه استرس زا بوده شرایطتت ولی واقعا راست میگی ها هرچی خدابخواد همونه. قربون خدابرم الرحم ...

اره خیلی استرس زا بود ولی شکر خدا

اسمش بهار😊 ان شاالله قسمت خودت بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستان اگه کسی تجربه ای داره لطفاً بگه 🙏🙏🙏🙏🙏

من دیروز روز هشت پریودم بود تقریبا پاک شده بودم ولی دیروز رفتیم کوه دوباره خونریزی پیدا کردم امروز هم دارم ..چیکار کنم میترسم ضخامت رحمم همه چی رو بریزه بهم 😔😔😔

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره خیلی استرس زا بود ولی شکر خدا اسمش بهار😊 ان شاالله قسمت خودت بشه

ای جانننن دلم به به چه اسم قشنگی عزیزدلم تنش سلامت. 

الهی امین انشالله, اینقدر دلم میخواد برم بپرسم ببینم جنین ها درچه حالن؟ رشدمیکنند؟ الان که اینجام واسه پی ارپی

ای جانننن دلم به به چه اسم قشنگی عزیزدلم تنش سلامت.  الهی امین انشالله, اینقدر دلم میخواد برم ...

قربونت برم 

نگران نباش ان شاالله همه چی عالی پیش میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم  نگران نباش ان شاالله همه چی عالی پیش میره

انشالله عزیزدلم. توخوب شرایطمومیدونی هم وزنم هم کارام دختر ناتو شیر دادنی دعامون کن قربونت برم. خداروشکرکه واقعا شماهارو دارم

نه دیگه تا الان نزدیم دیگه نمیزنیم  ایشالا خیر باشه   این روزای اخرم بگذره فقط🤕❤️

انشالله 🙏

چه کردی عزیزم، رفتی بازم چکاپ؟

من امروز دوباره nst و آزمایش دادم، صبح رفتم بیمارستان الان اومدم🤕 فعلا دکتر تا ۵شنبه بهم وقت داد خداروشکر، گفت ۳۸ ات تموم میشه اون روز خیالمون راحته. ولی دیگه یه روزم بیشتر صبر نمیکنه!

ولی سه شنبه دوباره باید برم nst بدم🙄 یعنی کلکسیون nst دارم من تو این بارداری🤣

البته که بازم گفت اگر خارش گرفتی یا حرکتش کم شد یا هر چی سریع باید بیای بریم سزارین!

تو چه کردی؟ قندت که خوب هست دیگه ایشالا؟

سلام دوستان کسی بوده روز ۱۳ انتقال بیبی منفی شده باشه ولی ازمایش مثبت بشه و باردار باشه😔من دیروز روز ۱۳ بود بیبی زدم منفی بود امروز نرفتم ازمایش گفتم منفی تا دوشنبه برم ازمایش ولی خیلی نا امیدم و کارم شده گریه توروخدا برام دعا کنید 

ببین گل پسرت تکوناش چجوریه ؟؟؟ ببین دختر من بعضی وقتا صبحا خیلی تکون میخوره بعضی وقتا شبا اما الان ا ...

ببین دیدم هیوا جون خداروشکر راهنماییت کرده دلت آروم شده❤️❤️

ببین واقعا ۱۳ تا حرکت تو نیم ساعت خوبه، والا ما خودمونم ۱۳ بار تو نیم ساعت حرکت نمیکنیم😉

پسر منم یه روزایی کم تر یه روزایی بیشتر تکون میخوره.

من فقط دقت میکنم که همین ۴ ۵ تا بشه بعد دیگه اصلا نمیشمرم. الان واقعا جاشون تنگه ضربه محکم کمتر میتونن بزنن. بیش تر همین حالت کش و قوس و قلمبه شدن یه جای شکم و ... میشه.

ولی واقعا استرس هم بده، هر وقت دیدی خیای نگرانی برو چکاپ، فوقش یه nst اضافی دادی دیگه، ضرر هم نداره😊

آها راستی اگر تا حالا بند ناف دور گردن نی نی نپیچیده باشه، از الان به بعد دیگه خییییییلییی بعیده، چون بچه باید جا داشته باشه زیاد تکون بخوره که بند ناف دورش بپیچه، بنابراین نگران اون نباش دیگه