2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چرا؟؟؟ منم پريشب اينجوري شدم واقعا ربط داره😢 ان شالله كه اينجوري كه ميگي نيست و ١٤ روز ديگه با يبت ...

نمیدونم واقعا🥺🥺 برای شما که بارداری طبیعی هستش ، احساس سرما تو بارداری رو خیلی ها دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم از همگی التماس دعا دارم، ان شاالله خدا تمام جنینها و فرزندان رو حفظ کنه. منم امروز برم صد ...

عزیزم انشاءالله بسلامتی صدای قلب کوچولوش رو می‌شنوی و صد و بیست سال براش میتپه .. انشاالله خوش خبر و خوشحال برمیگردی😍🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان گلم از همگی التماس دعا دارم، ان شاالله خدا تمام جنینها و فرزندان رو حفظ کنه. منم امروز برم صد ...

سلام عزیزم خوبین شما؟رفتین دکتر؟مال من بعد ظهره شما دلتون پاکه واسه منم دعا کنین

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مامان رقيه خوووبي؟؟ سيكل انتقالت كي شروع ميشه ان شالله شما تهران مياي؟

سلام عزیزم خوبین شما؟در چه حالین؟من چن روز نبودم سایت از همه بی خبرم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آفرین فاطمه جان همین طوری خندون و با انرژی باش فدات اینجا همه مثل خواهریم😍😍

قربونت برم واقعادرست میگی همگی خواهرای مهربونمید یه سری حرفهاهست فقط وفقط اینجامیشه گفت. 

الهی خداشماهارو به تموم ارزوهای قشنگتون برسونه

همين الان پي ويت پيام دادم😂بلدنبودم تگت كنم👀 شكر خدااااا شماااا خوووبين؟ ماهم خووووبيم رفتي سون ...

الان ديدم زدي بعد ظهرررر ان شالله خوش خبر مياين هم شما هم سحر جون

فريحاهم انگار سونوش چهارشنبس به اميد خداا

آخه میخام انتقال بدم کاش زودتر پریود بشم  شما هم دوفاستون یا ال دی میخوردین ؟

آره.هرچی بیشتر بهش فکر کنی و نگران باشی دیرتر میشه.کلا رها کن همه چیز رو ....و خودت رو تمام و کمال به خدا بسپار.

سلام عزیزم چشم حتما😍 چششم حتما یاد میکنم خداشاهده هر سونویی که میرم توو دلم اینقد دعا میکنم برا همه ...

قربون چشات عزیزدلی الهی صحیح وسالم بشادی گل پسرت روبغلت بگیری شیربدی, امروز دکترچی گفت؟ من بفکرتم خبرکنی ها تاریخ زایمان کی میده. 

اهان درسته فهمیدم, اره ناشتام اینه من چون پدر ومادرم دیابتی ان هرسری هی میگم بنویسند میترسم. توکل بخدا خداکنه نیاد... 

قربون دلت برم تا توانشالله زایمان کنی منم دوشنبه انتقال میدم وای دعاکن دیگه اخرین سریام بمونند😍😍😔

من پنج شنبه انتقال دادم، هم چند ساعت بعد انتقال و هم دیروز برای چند دقیقه احساس سرمای شدید داشتم🥺🥺 ...

واااا

از كجا اين فكر بسرتون اومد😅😅😅

من همينجوريشم ك هنوز انتقال ندادم تو خونه همش دست و پام يخه

گاهى ميگم انگار هنوز زود بوده رادياتورهارو بستم

فكرهاى عتيقه نكنين

سر خودتونو گرم كنين با كتاب يا هرچيز ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببین به مامور بگو تحقیق میکنه بگه دارن خیریه درست میکنن یا بگه برای استخدام تحقیق میکنیم البته مامور ...

مامان سوفی جون

از چند نفر باید تحقیق کنن؟😫

من آدرس خونه آبجی‌م یه شهر دیگه رو دادم فقط آبجی‌م و شوهرش ما رو می‌شناسن همسایه هاشون  که اصلا ما رو نمیشناسن😥

میخواستم به آبجی‌م بگم برای تحقیقات استخدامی هست

اگه آرم نیرو انتظامی داشته باشه بد میشه😣

مگه بگم میخوایم تو نیروانتظامی استخدام بشیم😂😂

خوش خبر مياى و دست پر ان شاالله😍😍

صداى قلب كوچولوشو شنيدى ماهم دعا كن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم