2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
والله بخدا این همه آدم طبیعی باردار میشن امیدوارم به خیر بگذره و secretبمونه

ببین به مامور بگو تحقیق میکنه بگه دارن خیریه درست میکنن یا بگه برای استخدام تحقیق میکنیم البته مامور با لباس شخصی میاد

ولی تو فرمهایی که میده همسایه ها امضا کنن ممکنه آرم نیروی انتظامی باشه

کلا همه به  سرپرستی بچه شک میکنن، اصلا تو ذهن مردم جنین اهدایی نمیگنجه نگران نباش

فوقش فکر میکنن میخواستین بچه به سرپرستی بگیرین بعد میبینن نگرفتین و خودتون باردار شدین

تو نامه ای که میفرستن برای کلانتری ننوشته موضوع چیه، حتی به کلانتری هم میتونی بگی مال سرپرستیه بچه هست که اصلا هیچ جا نپیچه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم استرس به خودت نده الان بچه جاش کمه خیلی نمیتونه تکون بخوره . دکترم گفت بعد از غذاها حواست به ح ...

ببین توی ۳۷ دقیقه الان ۱۳ تا حرکت زده ببین نمیفهمم که جوندار هست یا نه چندتاس محکمه چندتاش ریزه انگار جوندار نیست نمیدونم تکوناش کم نشده شاید یکم زیاد محکم نباشه نمیتونم بفهمم 😢 انگار کش و قوس بیاد بیشتر 

نمیدونم اخه یکشنبه هم وقت سونو رشد دارم و وقت سونو پیش دکتر خودم وایسم تا یکشنبه برم یه دفعه ! 

ازونروز که کاربر ۲۴۸ گفته بند ناف همش منم توهم میزنم 😢

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم عزیزم 🌺 انشالله اینبار موفقیت آمیزه انتقالت. من فقط تو این پروسه فهمیدم شرایط متعددی دخیل ه ...

قربونت عزیزم💕🌸 انشالله اول خبر نی نی دار شدن شما😘

کاملا با حرفت موافقم 👌خیلی چیزا از دست ما و پزشکا خارجه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان امروز روز ۱۰ انتقال بی بی الان زدم منفی شد انتقال ۴ هست یعنی دیگه داروهای قطع کنم؟؟😔😔

عزيزم زود خواهشا قطع نکن حداقل تا روز 17 مصرف کن خیلی ها روز 12 به بعد تازه هاله میبینن چرا انقدر عجول هستید آخه روز ده چه توقعی داری گلم داروهاست رو مصرف کن تا روز آزمایش