2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میخواستم یه پیشنهاد بدم بهتون.

من این دو سه روزه که تهوعم شدید شده این خوراکی خیلی بهم کمک کرده، غذا که بزور دو سه تا قاشق میتونم بخورم، فقط میوه میتونم بخورم ، این خوراکی که اسمش (رایس کیک) هست خیلی تهوعم رو کمتر می‌کنه خیلی هم مفیده، بدون قند و نمک و چربی و اسید چرب ترانس. هر چند ساعت یه برش میخورم ، هر وقتم تهوعم زیاد میشه میخورم مثل آب رو آتیشه برام.

طعمش دقیقا شبیه برنجکه اگه دوست داشته باشید.

امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید. 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
داشتم سبزي خوردن ميخوردم ديدم نعنا توش داره سريع سرچ كردم😅

از دست توووووو 😅😅😅

من چند روز پیش سبزی خوردن خوردم تا دو روز مرررردم از معده درد ⁦☹️⁩🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
برو ان اس تي چون فكرو خيال ادمو رواني ميكنه من خودم نميدوني چقد يهووو شبااا اسنپ ميگرفتم ميرفتم چون ...

نمیدونم واقعا دارم دیوونه میشم واقعا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
روز سوم انتقالمم ۱۷ازمایش دارم نمیدونم اون تو چه خبراس

مطمن باش خبرای خوبیه گل پسری اون تو جاشو سفت میکنه منم ۴شنبه انتقال دارم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مطمن باش خبرای خوبیه گل پسری اون تو جاشو سفت میکنه منم ۴شنبه انتقال دارم

به سلامتی انشالله با خبرایه خوب میایی سیکلت با ال دی بود منم دوتا انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد فقط تو انتقال سرتو بالا نیار کلا اون روز به همه میگفتن

به سلامتی انشالله با خبرایه خوب میایی سیکلت با ال دی بود منم دوتا انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد فق ...

بله ال دی خوردم چشم عزیزم ممنون که گفتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببین گل پسرت تکوناش چجوریه ؟؟؟ ببین دختر من بعضی وقتا صبحا خیلی تکون میخوره بعضی وقتا شبا اما الان ا ...

عزیزم استرس به خودت نده الان بچه جاش کمه خیلی نمیتونه تکون بخوره . دکترم گفت بعد از غذاها حواست به حرکاتش باشه اگه شک کردی غذا بخور نیم ساعت روو پهلو دراز بکش دقت کن ببین چطوره اگه دیدی کم جونه یا کم میزنه یا نمیزنه اب خنک یا یه چیز شیرین بخور دوباره دراز بکش چک کن اگه بازم شک کردی برو ان اس تی اما درکل اگه استرس داری قبل از اینکارا برو 😂😍😍

من واقعیت تاحالا نشماردم حرکات و چون کلاس میرفتم بهمون گفتن صرف اینکه میزنه و جووون دار کفایت میکنه با شمردن خودتونو عذاب ندید

اخی عزیزم چقدر سخت انشالله اینبار برات می مونه و بغلش میکنی❤ نه دو باری که زدم تب نکردم. انتقال اول ...

ممنونم عزیزم 🌺

انشالله اینبار موفقیت آمیزه انتقالت. من فقط تو این پروسه فهمیدم شرایط متعددی دخیل هست در مثبت شدن انتقال که هیچکس حتی خود دکترها هم ازون اطلاع دقیقی ندارند. امیدوارم این شرایط برات پیش بیاد و به سلامتی باردار بشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان وقتتون بخیر، من امروز روز سوم انتقالم هست زیر شکمم درد میکنه در واقع سمت چپم بیشتر درد م ...

نسرین جان انشاالله بخاطر لانه گزینی جنین ..تیر کشیدن خیلی خوب اکثر خانم هایی که مثبت میشن دارن .. انشاالله این بار دیگ مامان شدی😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربون دلت برم عزیزدلمییی چقدر این پیامهاتون انرژی دارن ومن محتاج اینها, چشم دارم تمام سعیمومیکنم... ...

آفرین فاطمه جان همین طوری خندون و با انرژی باش فدات اینجا همه مثل خواهریم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
واقعا من بدبخت باید نامه دادگاه هم بگیرم از استرسش راحت نمیشم قراره برم کلانتری مامور بگیرم بیاد ...

منم ایران بودم انجام دادم همه رو، مجوز رو گرفتم

دیگه فرصت نشد استفاده کنم ولی خیلی اعصاب خردی داشت این مراحل

آزمایش عدم اعتیاد هم میگیرن و یه صبح تا ظهر تو پزشک قانونی معطل بوذیم، تحقیقات محلیش که محشره…

خیلی بی شعورن انگار میخوان سرپرستی بچه رو بدن که انقدر سخت میگیرن، برای جنین نباید انقدر سخت گیری کنن خیلی مسخره ان خیلی

چند بار گریه ام گرفت از بس سختش کردن لعنتیا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️