2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
آره به منم گفتن سرم آی وی آی جی و پردونیزولون نمی خوای. البته مشکل انعقادی داشتم که هم آنوکسا ۴۰۰۰ ت ...

الان بارداری؟ منم دو تا انتقال داشتم توی هر دو سه روز قبل سرم زدم و منفی شدم اینبار نمیزنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ته دل میخوام برات که ایندفعه مامان بشی انشاالله و راحت بشی از این دکتر و دارو  ببین من اگه ...

قربون دل مهربونت عزیززززم😘 انشالله با دعای شما منم به آرزوم برسم

انشالله همه مون به زودی مامان میشیم

نه اینبار سرم نخریدم. انوکسا میزنم حتما.

باهات موافقم خودمم دوس دارم طبق دستور دکتر پیش برم

امید به خدا❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر خوبیم به خوبیت عزیزدلم شما وگل دخترت چطورین؟ ۲۸۰۰ بود عزیزم  سارا برا زردی چیکار کنم ...

قربونت برم خوبه شکر خدا 

الهی خدا حفظش کنه

عزیزم شنیدم ترنجبین خوبه با قاشق یا قطره چکون بهش شیر خشک بده بخوره شیر خشک چون خنکه زردیو خوب میکنه اگه خودت شیر میدی گرمی نخور خنکی بخور  خونه هم بزارینش زیر مهتابی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان نوبت دهی دکتر زرنانی چطوره؟مرکز مام نامه داده برم پیش ایمونولوژ ..ویزیت انلاین داره؟

سلام عزیزم فقط بیمارستان محب کوثر چهارشنبه ها میتونی با دکتر ویزیت بشی. تماس بگیر وقت بگیر البته نوبتاش تا دو سه ماه پر هست، کنسلی داشته باشن بهت نوبت میدن

دکتر زرنانی بیمارستان گاندی و نیکان هم هست اما فقط بیمارای خود مرکز رو ویزیت میکنن

اونسری آخه من ماما بلوک زایمان  بهم گفت اگه ارومم ضربه بزنه و تکون بخوره اوکیه یعنی خوبه ! ...

نه عزیزم اخرا جاشون تنگ میشه طبیعیه  نگران نباش اخرین سونو چن هفته رفتی ؟

نه عزیزم اخرا جاشون تنگ میشه طبیعیه  نگران نباش اخرین سونو چن هفته رفتی ؟

۱۹ اردیبهشت رفتم سونو رشد! 

۲۸ ام رفتم پیش دکتر خودم !

الان ۳۶ هفته و ۵ روزمه دیگه ایشالا این آخریشو برم گفت بهت میگم دیگه سزارین دقیقا کیه ! ۸ خرداد یکشنبه باید برم دیگه ایشالا که برا هممون ختم به خیر بشه 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دیروز تو سونو بهم گفت جنین رشدش خوبه.ولی بریچه. یعنی پاهاش پایینه..گفت مشکلی نداره فقط گفت اگر نچرخه ...

عزیزم تا ۳۴ هفته وقت میدن بچه بچرخه الان که خیلی خیلی زوده برای شما من خودم تا۳۲ هفته که رفتم بریچ بود بعدش الان چرخیده 

سلام به همگی 

من پنج شنبه 30 اردیبهشت تو 31 هفتگی زایمان کردم 

ساعت 3 نصفه شب کیسه آبم پاره شد 

پسرم کیسه آبشو ترکونده بود 

بدو بدو رفتیم بیمارستان مصطفی خمینی 

منو بستری کردن 

ساعت 3 بعدازظهر فرداش هم دکترم اومد منو عمل کرد 

خداروشکر از عملم راضی بودم 

بچه ها هم فعلا باید تو nicu بمونن 

الهی بمیرم خیلی کوچولو هستن 

پسرم 1400 وزنش دخترمم 1700

هر روز دارم یه کوچولو آغوز میدوشم براشون میبرم بیمارستان 

فعلا گفتن بهشون شیر نمیدن تا حالشون خوب بشه 

دعا کنید زود مرخص بشن 

سلام به همگی  من پنج شنبه 30 اردیبهشت تو 31 هفتگی زایمان کردم  ساعت 3 نصفه شب کیسه ...

ای جاااان دلم الهی بسلامتی😍😍😍😍الهی قدمشون براتون مثل نی نی های من پر از خیر و برکت باشه😍😍😍😍😍عزززیزم نگران وزنشون نباش اینقدر زود بزرگ میشن که خودت باورت نمیشه.اسمای قشنگشونو دوست داشتی بگو😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم اون سه تام یمیش پسر شد دوتا اسکیمو یخی هامو اوردم خونه

ای جانم انشالله به سلامتی عزیزم مثبت بشی و تا آخر بارداری گل پسرات محکم بشینن به دلت تا وقت دنیا امدنشون.