2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام چیکا جون خوبی نی نیا خوبن ایشالله چیکا جون واکسن دوماهگی رو شما قطره استامینوفن رو تا چند روز ...

سلام عزیزدلم قربونت الحمدالله. واکسن دوماهگی پسرم دوروز تب کرد تا ۳۷/۸ بالا رفت تبش روز اول هر ۴ ساعت میدادم روز دوم قبل از ۴ ساعت تبشو چک میکردم اگر تب داشت میدادم اگر نه صبر میکردم ۶ ساعت بشه میدادم از غروب روز دوم قبل از ۶ ساعت دوباره چک میکردم اگر تب داشت قطره میدادم اگر نداشت صبر میکردم ۸ ساعت بشه دوباره چک میکردم قطره میدادم. امیدوارم خوب نوشته باشم منظورمو😂😂۳۶/۹ دمای عادی بدنشه اگر از ۳۷/۲ بالاتر رفت قطره بده

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم  به سلامتی و دل خوش خیلی تبریک میگم قدم گل پسرت پر خیر و برکت باشه انشالله🥰🥰😍😍 ...

سلام عزیزدلم یک دنیا ممنونم نیلوجونم انشاءالله زودیِ زود من تبریک بگم بهت قدم کوچولوی نازتو

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم چشم و دلت روشن انشاالله خوش قدم باشه عزیزم تبریک میگم بهت

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟

یک دنیا ممنونم ازت عزیزم انشاءالله معجزه ی کوچولو خیلی زود میاد تو بغلت عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای سلام‌ عزیزم مبارک باشه انتظار به پایان رسید خدا برات حفظش کنه دامادیش انشالله😍😍😍😍😍😍😍  ...

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود این روزارو تجربه کنی 

تو اتاق عمل خداشاهده همتونو با اسم یاد کردم 

بچه ها از چند هفته شکم میاد جلو و تابلو میشه؟ من هنوز کسی بهم نمیفهمه و کوچیکه..امروز نگران شدم رفتم ...

نترس سه ماه اخر خصوصااا ماه اخر اضافه وزنت بيشتر ميشه منم مثل شمااا بودم بازم بااين حال تا اخر بارداري١٦كيلو اضافه كردم

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود این روزارو تجربه کنی  تو اتاق ...

عزیز دلمی که اینقد ماه و خانومی الهی آمین ممنونم ازت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب خداروشکر😍😍خودتو نی نی خوبین؟ نی نی چند کیلو بود؟

خداروشکر خوبیم به خوبیت عزیزدلم شما وگل دخترت چطورین؟

۲۸۰۰ بود عزیزم 

سارا برا زردی چیکار کنم؟ امروز بردیم غربالگری ۱۱ بود زردیش 

عززززیزم تبریکات فراوان😍😍😍😍❤️❤️❤️

فدات بشم چیکاجونم خدا حفظ کنه کوچولوهاتو

چیکا جون برا زردی چیکار کنم؟ 

واینکه از بعدِ زایمانم پای راستم خیلی باد کرده وخوبم نمیشه از چیه آخه؟ چیکارش کنم؟