2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام خواهر قدم نو رسیدت مبارک از طرف ما ببوسش برام دعا کردی ویژه روز سوم انتقالمم نمیدونم چرا همش فک ...

سلام عزیزدلم مگه میشه دوستای گلمو فراموش کنم خداشاهده که همتونو با اسم یاد کردم بد به دلت راه نده مطمئن باش مثبتی وصحیح وسالم بغلش میکنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدمش مبارک باشه خدا حافظش باشه سزارینت چطور بود ؟پمپ درد داشتی ؟

فدات شوره جونم خوب بود خداروشکر نه پمپ درد نداشتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جونم ماشالا جوووون به سلامتی 😍😍برا ماهم دعا کن ❤️ ماشالا جون وزن سونو با اون چیزی که نینی دنیا ...

چشم عزیزدلم دعاگوتم 

من شنبه رفته بودم سونو وزنشو گفت ۳ کیلو فرداش زایمان کردم ۲۸۰۰ بود ۲۰۰ گرم تفاوت داشت 

نه اما دیروز  فرستاد پیش پریناتولوژیست چرا شروین جون ؟پریناتولوژیست بهتره ؟

اره

پره ناتال خیلی بهتره

تخصصش بارداری پرخطره

دکتر منم منو بعد ارجاع فرستاد پره ناتال 

گفت بخاطر سابقه مسمومیت بارداری باید بری پیش پره ناتال

تخصص پره ناتال مثل امثال ما زیاد دیده و تجربه زیادی داره.

من که پیش پره ناتال میرم از استرسم کم میشه

چون شکی تو کارش نیست.

ویزیتش هم از زنان بیشتره

۱۰۵ تومن بود فک کنم.

😉

بچه هاشیاف ازپشت بهتره یاازجلو؟ببخشیدا نمیدونم بیهوشی باعث شده یااینکه شیافی که ازپشت استفاده کردم ش ...

شیاف پروژسترون ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سونوی ۲۷ هفته همه چی خوب بود یه روز شدید تکون خورد بعد یهو کم شد حرکات شاید بگم یک روز کامل بی حرکت ...

اونسری آخه من ماما بلوک زایمان  بهم گفت اگه ارومم ضربه بزنه و تکون بخوره اوکیه یعنی خوبه ! دختر من بعضی وقتا صبحا زیاد تکون میخوره بعضی وقتا شبا الان مثلا یواشه حرکتاش🧐 نمیدونم یعنی خطرناکه؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چشم عزیزدلم دعاگوتم  من شنبه رفته بودم سونو وزنشو گفت ۳ کیلو فرداش زایمان کردم ۲۸۰۰ بود ۲۰۰ گر ...

به به سلام عزیزم . قدم گل پسرت مبارک باشه . انشالله زیر سایه ی هر دوتون بزرگ بشه . تبریک میگم عزیزم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

@ماشالا   عزیزدلم تبریک میگم بهت قدم گل پسرت مبارک نامدار باشه الهی❤️❤️❤️❤️🤲🏻