2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها کسی تجربه بریج بودن جنین تو بیست هفته رو داشته..مشکلی براش پیش نمیاد؟

اره عزیزم منم تا ۲۷ هفته بریچ بود نگران نباش اصلا عزیزم بعدا خودش میچرخه زوده هنوز 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هز دیروز  که فهمیدم میرم

نگران نباش عزیزم تا میتونی پروتئین بخور صبحا حتما سفیده تخم مرغ بخور چندتا نهار شامم تا میتونی کباب بخور و آجیل خام که وزن بگیره بسپار به خدا🤲🏻❤️ خدا خودش مراقبه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره حرکاتش بی جون شده بود مشکوک شدم رفتم سونو ...وگرنه وقت سونو م نبود توکل کنیم به خدا همه میگن ارو ...

عزیزم حرکاتش چجوری شده بود که شک کردی ؟ سری پیش که سونو‌رفتی اوکی بود ؟ بند ناف نبود دور گردنش؟؟؟؟ چه فرقی کرده بود حرکتش؟ 

برا من خیلی بالا بود ۲۲/۵ بود! منم ازون روز قندمم هر روز دارم میگیرم دیگه خیلی خوراکمو رعایت کردم از ...

اره ۲۲ تا زیاده ایشالا جفتمونو نگه دارن به قول تو تا۳۸ و ۱ روز هم خوبه

خودشون میدن اصولا اما همون یه بسته هم زیاده من ۸ تا گذاشتم تووو ساکش.

عزیز دلم تبریک میگمممم، نامدار باشه ان شاالله زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر ب ...

عزیزدلمی الهی که نی نیتو سالم وصالح بغل کنی وشیرش بدی🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پوست شکمت ترک خورده؟ شکم بند از ترک جلوگیری میکنه؟

اره ترک خورده تو بارداری شکم بند بستم ولی ربطی نداره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم حرکاتش چجوری شده بود که شک کردی ؟ سری پیش که سونو‌رفتی اوکی بود ؟ بند ناف نبود دور گردنش؟؟؟؟ چ ...

سونوی ۲۷ هفته همه چی خوب بود یه روز شدید تکون خورد بعد یهو کم شد حرکات شاید بگم یک روز کامل بی حرکت و در حد نبض مانند دیگه منم با اینکه وقت ویزیت و سونو نبود رفتم سونو که گفت رشدش عقب افتاده یعنی تو ۳۱ مونده 😔 ولی بند ناف و نگفت فقط تو متن‌گزارش نوشت که وقتی خوندم دلم ریخت رفتم پیش دکترم اونم فرستاد پیش پریناتولوژیست و داپلر و نوارقلب اینا شدم گفت فعلا نوار مغز خوبه و اثر فشاری دیده نمیشه ولی اینکه رشدش کم شده احتمالا نشانه شروع مشکل باشه باید صبر کنیم تا یک هفته و باز برم ببینم چی میشه و هر روزم نوار قلب بگیرم از جنین ..فعلا امروزم‌نوار قلبش خوب بود دوباره این هفته برم داپلر و رشدش و کنترل کنیم 

پس الان زوده 

اره زوده ولی بخیه هاتو کشیدی تا حدی که اذیت نمیشی با چادر یا روسری ببند من که اصلا نبستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍