2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
وای نمیدونی چی کشیدم از استرس.... اره والا هرچی میگم بیشتر نگه دارید نمیدونم چه عجله ای دارن! همین ا ...

خداروشکر که شرایط خوب بوده و نگه اش داشتی

ایشالا همینطور بمونه و بتونی بیشتر نگه داری🙏

منم شنبه تکلیفم مشخص میشه، البته که احتمال خیلی بالا میدم هفته بعد زایمان کنم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که شرایط خوب بوده و نگه اش داشتی ایشالا همینطور بمونه و بتونی بیشتر نگه داری🙏 منم شنبه ت ...

اره فعلا خداروشکر

ماها چمون شد تا الان خوب پیش رفتیم یهو.... ایشالا همینم خدا کمکمون کنه درست پیش بره

والا من خیلی راضیم هفته اینده باشه مثلا شنبه بگه هفته بعدش🥺

نه دیشب تا ساعت ۱۰ نگهم داشتن بعد گفتن فعلا نوار قلب خوبه برو 😑 اره کارم شده چک کردن حرکات وزنش ۱۷۰ ...

سلام عزيزم خووووبي ان شالله تو بهترين دمان ممكن و بموقع دايمان ميكني وقسقليتووو صحيح و سالم و بخوشي بفل ميگيري،

نميشه بستريت كنن؟؟

دوستان من امروز روز ۹ انتقال هستم زیر پوست شکمم خیلی تکون های ریز میخوره(مثل حرکت ماهی) به نظرتون نش ...

سلام خوووبي عزيزم روز ٨ خيلي زرده من روزي كه بتام ٢٠٠ بي بي چكم خيلي كم رنگه و حتي روزيم كه شد٣٨٠ خيلي جون دار نبود رنگش

ان شالله كه نشانه خوبيه و مامان شدي😘

اره فعلا خداروشکر ماها چمون شد تا الان خوب پیش رفتیم یهو.... ایشالا همینم خدا کمکمون کنه درست پیش ب ...

آره دقیقا، منم اون روز میگفتم هر چی تا حالا خوب گذشت حالا داره با استرس میکشتمون😐

آره اگر از ۱۵ خرداد بگذره که عالیه میشیم ۳۸ و چند روز ، دیگه بچه واقعا کامله

منو بگو که میخواستم تا ۴۰ نگه دارم🤣 چه دل خوشی داشتم

ایشالا شنبه برای هر دومون به خیر بگذره 🙏

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ ممنونم گلم، الهی آمین. ان شاالله همگی زود زود صدای قلب فرشته هاشو ...

خداروشكرخوبم، از شنبه كه مامانم نيست فعاليتم بيشتر شده گاهاا استرس ميگيرم ولي باز ميگم كارم سنگين نيس و من مراعات ميكنم خدا ان شالله خودش حافظشون هست

سلام خوووبي عزيزم روز ٨ خيلي زرده من روزي كه بتام ٢٠٠ بي بي چكم خيلي كم رنگه و حتي روزيم كه شد٣٨٠ خي ...

ممنون عزیزم شما خوبی نی نی خوبه،مرسی از راهنماییت انشاله که منم همینطور باشه میگی ،چون اگه منفی بشه دیگه جنین ندارم و ادامه نمیدم

آره دقیقا، منم اون روز میگفتم هر چی تا حالا خوب گذشت حالا داره با استرس میکشتمون😐 آره اگر از ۱۵ خر ...

چيه چهل باباااا خيلي بده من ٣٩ هفته و چندروز بودم همش ميترسيدم بچه بيف كنه ميكن خطرناكه خيلي ولي دكترم وقت نميداد كه

ان شالله شماهم بموقع زايمان ميكني و بخوشي و سلامتي گل پسروو بغل نيگيري به اميد خداا🌹😘🤲

ممنون عزیزم شما خوبی نی نی خوبه،مرسی از راهنماییت انشاله که منم همینطور باشه میگی ،چون اگه منفی بشه ...

نه ان شالله كهه به اميد خدااااا مثبت ميشي و محكم چسبيده به دل مامانش تا ٩ ماه🙌❤️😍