2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اره منم پیش ایشون میرفتم تحرکش ۱۵درصد شده بود اما دکتر دانایی پانکچر و شروع نکرد و قرص داد و همین شد ...

خدا اون دانایی رو لعنت کنه که فقط الکی اسم در آورده حالن ازش به هم‌میخوره منم پانکچرم با اون‌بود که‌نتیجه میدونی چی‌شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی مواظب باش تو بارداری من شدم ۱۱۰ بعد زایمان شدم ۹۶ الان رژیم دارم کم کنم چون ماها ای وی افی هستی ...

وای وای خدای من, خداخودش کمک کنه دیگه خیلی چاق نشم رحم کنه,خیلی ازوضعیت الانم ناراضیم چه رسه...

ایشالله توام بازبرمیگردی وزن قبلیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها ویتامین e برام نوشته روزی ۲ تا بنظرتون درسته؟ روزی چند تا ویتامینe میخورید.؟

من یک روز در میان ویتامین ای ۲۰۰ میخورم قبلا هم هر روز یکدونه میخوردم برا تو‌۲۰۰ هست یا ۴۰۰ 

راستی برای چی بهت داده ؟

من یک روز در میان ویتامین ای ۲۰۰ میخورم قبلا هم هر روز یکدونه میخوردم برا تو‌۲۰۰ هست یا ۴۰۰  ر ...

۴۰۰ هس.

یک روز درمیون بخورم.

برا انتقال بهم دکتر داد

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خدا کنه خیلی میترسم امپول ریه هم نزدم... ای جان عزیزم ❤️ اره واقعا هرچی هم ادم رعایت میگنه باز یه چ ...

دکترت اینجوری گفته که تو دلت به زایمان راضی بشه نگران نباش ولی اگر دکترت اصرار به زایمان داشت بدون بهترین گزینه ست ، التماس دعا مامان خانم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
۴۰۰ هس. یک روز درمیون بخورم. برا انتقال بهم دکتر داد

دوتا نمیدن که

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

نه عزیزم همون جوری که‌دکتر گفته بخور ،برای منو‌ واسه کیست سینه داده بود دکتر اینبارم رفتم یه دکتر دیگه‌گفت نخور ولی فعلا دارم میخورم‌، برای انتقال حتما که فرق میکنه اگه شک داری از مامای دکتر زنگ بزن بپرس 

سلام عزیزم. من قرص ویاگرا واژینال میزارم الان رفتم دستشویی همش اومده بیرون باید چیکار کنم نیاد بیرو ...

عزیزم اون قرصه میاد بیرون دیر یا زود فقط  یک ساعت بعدش نباید بلند بشی بزاری اون تاثیر کنه من شب میزاشتم تا صبح

خیلی که تو گاندی میدیدم از ابن سینا اومده بودن خیلی راضی نبودن،شما بار اول مثبت شدی چرا سقط شد دکترا ...

خواهش میکنم عزیزم بار دوم مثبت شدم دکتر گفت پیش میاد خیییلی راحت کاریم برام نکرد اضافه که خدایی نکرده پیش نیاد باز منم والله قبلا راضی بودم ولی الان خیییلی کم توجه میکن داروها یادشون میره خانومرو اورده بودن برایه انتقال دکاتر بهش پروژسترون نداده بود خوب بود حین انتقال ازش پرسید گفت وگرنه جنیننات حیف میشن دوتا انتقال دادم یکیش گرفت رشدش تو ۸ هفته متوقف شد

نه عزیزم همون جوری که‌دکتر گفته بخور ،برای منو‌ واسه کیست سینه داده بود دکتر اینبارم رفتم یه دکتر دیگه‌گفت نخور ولی فعلا دارم میخورم‌، برای انتقال حتما که فرق میکنه اگه شک داری از مامای دکتر زنگ بزن بپرس