2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهر های گلم من خراش دادم بعد بهم گفتن پریود شدی دومین روزش بیا ولی الان 10 روز از موعد میگذره ...

عزیزم من دومین روز پریود انجام دادم ۱۹ سیکلمم انتقالم بود

خداياشكرت....❤️ 
من ابن سینام زرایه تعیین فقط سه تا جنینم ۱۱۲۰۰گرفتن یعنی قشنگ جیبمونو تکوندن پارسال تخمک کشی ۸۲۰۰بود ...

خیلی که تو گاندی میدیدم از ابن سینا اومده بودن خیلی راضی نبودن،شما بار اول مثبت شدی چرا سقط شد دکترا دلیلشو نگفتن؟یکی گرفت یا دوتاش؟چند هفته سقط کردی؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم

سلام چیکا خوبی فسقلیا خوبن از طرف من روی ماهشون و ببوس  خیلی کاره بدی کردم کاش همسرم زنگ میزد ...

قربونت برم مهربون. اشکال نداره فداتشم زن و‌شوهر تو مواقع سختی باید کنار هم باشن. خیلی بهش روحیه بده من کارم فقط روحیه دادن به شوهرم بود خودم داشتم نابود میشدم اما سعی میکردم بهش استرس ندم هرموقع میگفت مشکل از منه که اینهمه سختی داری میکشی میگفتم برو بابا پس این تخمدانای داغون من چیه این وسط. تو این مواقع بیشتر از قبل هوای همو داشته باشید که اول و اخر شما فقط برای هم میمونید😘

خداياشكرت....❤️ 
مستقیم بزنم درسته؟

اره...با فاصله از ناف حدود دو انگشت..اروم مستقیم تزریق میکنی مواد رو اروم بفرست..ده شماره بعد تزریق صبر کن و بعد اروم سوزن رو در بیار که کبود نشه جاش..اینا رو یه ماما بهم گفت

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝