2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب چطوری میشه؟!باید ۱۴ روز استراحت نسبی داشت اومدو یکی زد تو شکممون یا کمر همه زحماتمون هبچی میشه ...

منم به کسی نگفتم مث شما خداروشکر کسیم نزد تو شکمم😊خیلیا هم مث مان و به کسی نمیگن

تازه من زیادی اینور اونور رفتم شما اگه نگرانی کمتر تو اون ۱۴ روز برین جایی سعی کن بیشتر تو خونه بمونی کلا دو هفتست دیگه میگذره زود...

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم شما بیمه دارید هزینه ی تخمک کشیش چه چنده اخه من برایه تعیین سه تا جنین ...

نه عزیزم آزاده با بیمه قبول ندارن،شما کجا انجام دادی؟تخمک کشی هم ۷میلیون دادم هزینه فریز ۱۱جنین هم یک میلیون ۳۲۰هزار شد

اره عزيزم هيچي نزدن من مركز مام ميرم اونا اصن ب اين چيزا اعتقاد ندارن واقعا نميفهمم روز ١١ بيبي زدم ...

انتقال اولم اینطور بود..روز سیزده بی بی رنگ گرفت بتا ۱۴ بود..دو روز بعد بی بی سفید شد...دکترم گفت بارداری شیمیایی بوده.البته بعدش ارمایش دادم که فهمیدم علتش مشکل ایمنی بود.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نه عزیزم آزاده با بیمه قبول ندارن،شما کجا انجام دادی؟تخمک کشی هم ۷میلیون دادم هزینه فریز ۱۱جنین هم ی ...

من ابن سینام زرایه تعیین فقط سه تا جنینم ۱۱۲۰۰گرفتن یعنی قشنگ جیبمونو تکوندن پارسال تخمک کشی ۸۲۰۰بود امسالو الله و اعلم جنین شناسش خوبه

الان یه دونه شیاف گذاشتم خوبه ؟

عزیزم اگه گذاشتی فردام باید بذاری و فقط وقتی میتونی شیاف اضافه رو قطع کنی که دکتر تایید کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه گذاشتی فردام باید بذاری و فقط وقتی میتونی شیاف اضافه رو قطع کنی که دکتر تایید کنه....  ...

سلام انا جون دیروز انتقال دادم اصلللا نتونستم استراحت کنم مهمون اومد برام ناخواسته به نظرت رو جواب ازمایشم تاثیری نداره 

بله عزیزم، قبلا یه مدل دیگه بود بسته اش، الان فقط همین مدل هست، خودمم تو خونه دارم همینه شرکتش همون ...

عه خدا خیرت بده یه داروخانه تهران هست همون بسته بندی قدیم و داره ولی هشتصد تومن گرونتر  میخاستیم بخریم ازش   پس حالا که اینو میگی همین جدید و میخریم ، همش تقصیر داروخانه  هاست ادمو درست راهنمایی نمیکنن از شصد تا داروخانه تهران پرسیدم همه گفتن بسته بندی جدید  خارج تولید میشه ایران بسته بندی ،   مرسی ازت  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من دکترم اصلا بهم آسپرین نداده میتونه مشکل ایجاد کنه برام؟

اگر مشکل انعقادی یا ایمنی نداری نه مسئله ای ایجاد نمیشه..معمولا برا کسایی که انتقال منفی داشتن یا سقط داشتن اسپرین و امپول انوکسا میدن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزیزم اگه گذاشتی فردام باید بذاری و فقط وقتی میتونی شیاف اضافه رو قطع کنی که دکتر تایید کنه....  ...

ببخشید انا جون من امپول پروژسترونم سه روز یک بار شب میزنم یه دونم شیاف پروژسترون دارم اونم شب میزارم به نظرت اشکالی نداره یا یکی و شب بزنم یکی رو روز الان جابه جاکنم ضرر نداره

انتقال اولم اینطور بود..روز سیزده بی بی رنگ گرفت بتا ۱۴ بود..دو روز بعد بی بی سفید شد...دکترم گفت با ...

بعد سرم زدی ؟ چند تا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سرم اينا اصن اعتقاد نداره بهش مام🤦‍♀️

اره منم با یه دکترش صحبت کردم گفت خاستی میفرستیمت ایمونولوژی  تو هم همیکارو کن اگه جنین داری برو زرنانی