2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اینو به همه میگن عزیزم استرس نداشته باش ایشالا که با کیفیتاشو جدا میکنن بهت انتقال میدن

توکل بخدا ممنون از قوت قلبی که میدین واقعا روحی خسته میشه آدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دانشکده علوم پزشکی تبریز کجا هستش 

بیمارستان امام خمینی هست تو ‌اون مسیره 

تو‌ الان تو‌چه مرحله ای هستی ،جنین داشتی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا موندم بخدا نمی‌دونم استرس داره یا نه اما باور کن شب قبل نمونه دادن محیط خونه رو خیلی شاد نگه م ...

حجم نمونه کمه اشکال نداره ، نزدیکی یه روز دوروز درمیون انجام بشه سرد نگه دار بایخ میاد پایین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من الان اگه به شوهرم بگم یه نفر راجع به این موضوع به خواهرشوهر و مادرش و خواهرش گفته،، میگه اووووه ه ...

خوب چطوری میشه؟!باید ۱۴ روز استراحت نسبی داشت اومدو یکی زد تو شکممون یا کمر همه زحماتمون هبچی میشه

منمم مجبورم عادی باشم چون کسی نمیدونه

۳۳ هفته متوجه شدم که همون هفته بستری شدم فشارام رو ۱۲ بود ی شب شد ۱۴ و تا یساعت پایین نیومد رفتم بیم ...

منم فشارم روي ١٢ هميشه ولي كلا نمك و روغن از رژيم غذايي ام حذف كردم ديگه توكل به خدا

علت بستري شدن تون فشار بالا بود؟

برا نتیجه آزمایش بیچاره همسرم اینهمه تقویتی خورد هیچی به هیچی 

خوب حالا چرا غصه میخوری همسر من ۶ ساله داره تقویتی میخوره ۲ بارم عمل کرده دیگه چیکار کنیم دوست نداریم‌که توی این شرایط باشیم ولی چاره ای هم نداریم ، غصه تحرک رو نخور میکرو برای این چیزاست دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بیمارستان امام خمینی هست تو ‌اون مسیره  تو‌ الان تو‌چه مرحله ای هستی ،جنین داشتی ؟

اهان فلکه دانشگاه و میگی می‌ره به سمت بیمارستان

من نمی‌دونم دکتر یا میگه دوباره پانکچر یا انتقال جنین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حجم نمونه کمه اشکال نداره ، نزدیکی یه روز دوروز درمیون انجام بشه سرد نگه دار بایخ میاد پایین 

باشه حتما 

خوب حالا چرا غصه میخوری همسر من ۶ ساله داره تقویتی میخوره ۲ بارم عمل کرده دیگه چیکار کنیم دوست نداری ...

ممنون که قوت قلب میدی عزیزم انشاالله که خدا معجزه شو نشونمون بده انشاالله

تبریزم ،واقعیت داره وام ؟ کجا باید مراجعه کنیم 

سلام عزیزم من اون وام درمان ناباروری رو‌ گرفتم من شهرمون کوچیکه گفتن برا اونایی که فرزند ندارن ۲۰ میلیون میدن برا اونایی که یه بچه دارن ۱۵ میلیون میدن دیگه نمیدونم تو‌ شهرای بزرگتر بیشتره این مبلغ یا نه همینه روال کارش اینجوری بود که رفتم معاونت درمان علوم پزشکی شهرمون اونجا اسم نوشتم و کپی یه سری مدارک بردم و چون بچه ندارم ۲۰ میلیون برام ثبت کردن دیگه گفتن نوبتت بشه تماس میگیرم بعده یه ماه تماس گرفتن که مراجعه کن فلان بانک و بقیه کارات رو اونجا پیگیر باش دیگه یه ماه هم روال کارای بانک رو انجام دادم بعد واریز شد  اقساطشم خوبه ماهی ۳۳۰ تومن میدم ۳۶ ماهه هست 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یه سوال دیگه دارم.من فردا۱۷پریودیم میشه که تخمک کشی دارم اگه هایپرنشم وسه روزدیگه بخوان انتقال بدن م ...

والا نمیدونم من خودم هایپر نشدم اما برام انتقال ندادن فریز کردم بعد ۳ماه انتقال دادم

صارم انتقال دادم.تا ۱۸ هفته تحت نظر دکتر انتقالم بودم.بعد منو ارجاع داد به دکتر پره ناتال همون مرکز. ...

شروین جان ماهی یکبار که میای میری صارم شب میمونی ؟ مسافرت برات سخت نیست ؟

خدای من خدای معجزه هاست .