2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

خانما من موقع پانکچرم هست عفونت گرفتم اگه‌مترونیدازول بخورم با داکسی سایکلین روی کیفیت تخمکها تاثیر میذاره اگه‌کسی میدونه تو رو‌خدا جواب بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این ریسکو نکن یه نفر انجام داده بود بعد از تخمک کشی ۱هفته تو ای سیو بستری بود بعدشم ۵قلو باردا ...

یا خدا ، چیکار کرد اون پنج‌ قلو رو ؟

سلام بچه من فرداپانکچردارم.میشه شبش هم نزدیکی داشته باشیم؟آخه کلی فولیکول ریزهم داشتم که احتمالادرشو ...

تا بعد دو‌ماه از پانکچر هم‌ تخمدانها فعالیتشون خوبه اون موقع نزدیکی کن اگه اسپرم شوهرت خوب باشه انشالله بگیره

ایشالا بسلامتی به من گفتن چهل روز بعد از انتقال جنین پنجشنبه هفته اینده میرم ۲۵ رفتم سونو گفتن خیل ...

سونو شکمی خب ضعیفتر از سونو واژیناله، ان شاالله پنجشنبه میری قلبشم میبینی عزیزم 🥰🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چرا نزدیکی کنی  آخه همسرتون فردا نباید نمونه بدن پس

میگم فوالی جان تو‌در مورد هزینه ای وی اف چیکار کردی ،در مورد تخفیف یا وام اینا خبر نداری 

اين بيبيا واسه روز ٨ و ٩ و ١١ انتقال منه امروز ازمايش دادم عددش ١١ يني منفي تاحالا همچين چيزي ديده ...

عزیزم باید تکرار کنی حتما ان شاالله که مثبته

نميدونم واقعا خودمم شوك شدم فردا شايد باز ازمايش دادم

آزمایشگاهی که رفتی معتبره؟ شاید آزمایشگاه اشتباه کرده، حتما حتما ۴۸ ساعت بعدش دوباره آزمایش بده، اگر فکر میکن آزمایشگاهت معتبر نیست برو یجای دیگه .

کلا الان طوری شده که خودمون باید حواسمون جمع باشه و  دکتر باشیم..فقط به دکتر بگیم چه بنویس چی ن ...

دقيقااا همينطوره حالا خواهرمزگير داده بمن ميگي تو خرف تو دهن دكتر ميذاري🙄😁گفتم وقتي هي ميگه داروهاتو ادامه بده من بايد ازش دونه دونه بپرسم اينم بخورم يااا نه ديگه 🙄كه ميگه عاره و گويا نبايد بخورم ما اي وي افيم هم دكترا حساسترن هم ماهاااا اينه با طبيعي هااا پس چه جوري برخورد ميكنن خدا ميدونه😕