2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه تو فردا انتقالته به سلامتی ؟  پروانه جان من این ماه ال دی خوردم برای قبل پانکچر حتما با ...

سلام عزیزم بله فردا انتقالمه برام دعا کن میتونی این ماه نری تخمک کشی من نمیدونم روال کار دکتر شما چه جوریه ولی دکترم همیشه من ال دی میخوردم باز برام ال دی مینوشت سیکلم بلند بود

سلام عزیزم بله فردا انتقالمه برام دعا کن میتونی این ماه نری تخمک کشی من نمیدونم روال کار دکتر شما چه ...

پروانه جون انشاالله شما و دوست عزیزم برین و ۱۴روز دیگه با بنای تپل مدل برگردین براتون صلوات فرستادن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم بله فردا انتقالمه برام دعا کن میتونی این ماه نری تخمک کشی من نمیدونم روال کار دکتر شما چه ...

انشالله دست پر بر میگردی گلم نگران نباش 

یعنی اگه سه ماه پشت سر هم ال دی بخورم برای تخمکهام ضرر نداره ؟یا برای چیز دیگه ؟ البته دکتر میرم چند روز دیگه ازش میپرسم ولی خواستم از توام بپرسم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدای قلب مهربونت

عزیزی که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

قبل از پانکچرت چن. ماه پشت سر هم مینوشت ؟ کیستم داشتی ؟ من کیست ندارم بازم بخورم اشکال نداره ؟

قبل از پانکچرت چن. ماه پشت سر هم مینوشت ؟ کیستم داشتی ؟ من کیست ندارم بازم بخورم اشکال نداره ؟

من کلا میخوردم یک ماهم بهم میداد من پلیکیستیکم کیست های ریز دارم برایه اونا درمان بود اصلا چرا جلوگیری میکنی شاید خدا خواستو معجزه شد

من کلا میخوردم یک ماهم بهم میداد من پلیکیستیکم کیست های ریز دارم برایه اونا درمان بود اصلا چرا جلوگی ...

دکتر داده بود چون‌من‌ذخیره ام کمه گفته بود برای پانکچر خوبه نمیدونم والله رفتم باز میپرسم ازش ، خدا اگه خواسته بود تا الان خواسته بود 

دکتر داده بود چون‌من‌ذخیره ام کمه گفته بود برای پانکچر خوبه نمیدونم والله رفتم باز میپرسم ازش ، خدا ...

قبل پانچکر میگن باعث میشه تخمکا همه باهم ویه دست رشد کنن به خیلیا میدن حتی قبل انتقالم به من میدادن فقط این بار ندادن انشالله به سلامتی وارد سیکل میشی وموفق میشی ولی از یه طرفم من شنیدم مانع ازاد شدن تخمک میشه پس برایه شما زخیرتون پایینه شاید برایه اون داده