2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
ان شالله هر چی خیره پیش بیاد برات نگران نباش بخدا هفته قبل چنان منو ترسوندن گفتم الان بدنیا میاد ارو ...

واقعا خیلی بد استرس میدن دیشب تا صبح بیدار بودم از استرس..... ترسوندم خیلی 

ایشالا خیر باشه برامون اما واقعا شوک شدم گفت ممکنه بچه از دست بره فلان خیلی حرفای سنگین زد... با دعاهای شما ددوستای عزیزم فقط سرپام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین دکترت چجوری تجویز کرده، به نظرم بهتره هر ۸ ساعت بخوری که اثرش توی بدنت یکنواخت باشه.

من امروز شروع کردم داروهای انتقال رو .

داروهای ویتامین دی و ای و مکمل اینا باهم تداخل ندارن؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
امگا و  دی ۳رو که میدونم هست و به داروخانه ها اعلام کردن که جمع اوری کنن من همینا رو هم تابحال ...

کدوم مارکه ؟ همه چیزمون شده دردسر  به خدا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا خیلی بد استرس میدن دیشب تا صبح بیدار بودم از استرس..... ترسوندم خیلی  ایشالا خیر باشه بر ...

منم امروز بهم گفت هفته دیگه😶

قشنگ شوکه شدم، واقعا دلم میخواست تا ۳۹ نگه اش دارم حداقل! منو تو هم حدودا تاریخ هامون یکی بود اگر یادت باشه.

منم هفته بعد میشم ۳۷ و چند روز

حالا انقدر خواهش کردم🤭 گفت شنبه بیا یه nst بده تا بگم.

واقعا امیدوارم دکترامون صبر کنن یکی دو هفته یه کم بزرگ تر شن

من امروزم سونو دادم ۲۸۰۰ بود، خیلی کوچولوئه هنووووز😭

لعنت بهشون. مرسی که گفتی منم داشتم تا همین چند روز پیش از همین مارک میخوردم 

واقعا 😔😔 خواهش میکنم عزیزم .من رفتم امگا گیاهی شرکت باریج رو گرفتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کدوم مارکه ؟ همه چیزمون شده دردسر  به خدا

محصولات برند health aid و opd pharma شرکت امید پارسینا دماوند..واقعا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاشق هم چنین حالتی ام معجزه ی خدا😍..کاش منم بعدیم سوپرایز شم طبیعی بشه.من و شوهرم جز ده درصد نابارو ...

عزیزم میشه بپرسم مشکل ایمنیتون مربوط به کدوم فاکتور بود؟ 

من یه بیماری خفته خودایمنی دارم اما آز ana و سی دی مارکرهام خوب بود اما منفی شدم. میخوام خودم آزمایش کامل بدم قبل از انتقال آخرین شانسم.

ممنون میشم راهنماییم کنین💚

خدا براتون نگه داره ان شاالله و بسلامتى بياد بغلتون پس اميدم بخدا باشه و منم با همين انتقال ان ...

مرسی عزیزم.انشالله شما هم به زودی مامان بشی🌹

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
https://mom.ir/mag/article/ahtiathai-lazm-baad-az-antkal-jnin-bh-rhm آدم نميدونه واقعا چى در ...

بله عزیزم یکی از پزشکان کلینیک مام بود.

مصرف میوه هایی مانند آناناس بعد از انتقال جنین نمی تواند باعث بروز مشکل حادی شود؛
•    نشاسته بعد از انتقال جنین را مشکلی را به وجود نخواهد آورد؛

عزیزم اینجا هم نوشته قطعی نیست این موارد، من هم گفتم آناناس باید با احتیاط مصرف بشه مثلا هر دو سه روز یکبار. نشاسته هم برای افرادی که مشکل تیروئید ندارن اشکالی نداره ولی باعث اضافه وزن میشه. تمام پزشکان هم همینو میگن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میشه بپرسم مشکل ایمنیتون مربوط به کدوم فاکتور بود؟  من یه بیماری خفته خودایمنی دارم اما ...

برا منana..dis dna..ssa مثبت بود..dis dna رو با دارو منفی کردم..اون دو تا هم کنترل شدن خدا رو شکر

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شما الان بارداری ؟من از روزه سوم انقال همینجور زیره چشمام سیاه و گود شده

بله عزیزم مثبت شدم شکر خدا. از دیروز اینجوری شدم امروز یکم بهتر شده دیگه نمی‌دونم بابت چی می‌تونه باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم