2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز روز دهم انتقال هستم دو تا جنین بلاست انتقال دادم  دیروز عصر بی بی چک زدم یه هاله ...

عزيزم مبارك باشه😍😍😍

انشاالله باردارى خوبى داشته باشين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

https://mom.ir/mag/article/ahtiathai-lazm-baad-az-antkal-jnin-bh-rhm

آدم نميدونه واقعا چى درسته چى نيست

هانيل اون كليپى ك شما فرستادى هم پزشك مام بود درسته؟

اينم توصيه هاى مام هست

در مورد نشاسته و اناناس هم گفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خوبه عزیزم فقط کولیک داره شب تا صبح یسره گریه میکنه هر دارویی هم میدم تاثیر نداره

آخی عزیزم الهی . بهش پدی لاکت بده البته حتما میدی خودت ایشالله که زود بهتر بشه اذیت نشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آنا جون شما چند هفته بودی زایمان کردی ؟ و اینکه سونو رشد آخر گل دخترت چند بود وزنش ؟ دنیا اومد چند ش ...

سلام عزیزم من 38هفته دوروز وزنش سه کیلو دویستو چهل بود عزیزم بسلامتی زایمان کردی شما وزنش چقدر بود گل دختری.من باور میکنی دیگه خوب یادم نمیاد سی پنج هفته فکر کنم سونو رشد رفتم که اگه اشتباه نگم دوکیلو دو هفتصدخورده ای بود حالا باز میرم سونومو نگاه میکنم اگه اشتباه بودبهت میگم چون خیلی خوب یادم نمیاد بسکه بچه داری و بیخوابیا رو حافظم تاثیر گذاشته 😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم ببین دکترت چجوری تجویز کرده، به نظرم بهتره هر ۸ ساعت بخوری که اثرش توی بدنت یکنواخت باشه.

سلام خواهر من تا رسیدم خونه برایه بچه ها غذا گذاشتم نمیخوام بخوابم به امید خدا توالت فرنگیم استفاده میکنم فقط زیاد خمو راست نمیشم امیدوارم حداقل یکیش برام بمونه

عزیزم من ۳۶ هفته و ۳ روز زایمان کردم نگران نباش اگه دو روز قبل زایمان امپول ریه بزنن ریه کامل میشه ا ...

وای سارا جان واقعا؟؟ خدا عمرت بده گفتی.... داشتم میمردم از استرس 

خداروشکر هنوز تماس نگرفتن . 

سارا جون برای شیرخشک توووی بیمارستان شما چی دادی به دخترتون؟ 

امگا و  دی ۳رو که میدونم هست و به داروخانه ها اعلام کردن که جمع اوری کنن من همینا رو هم تابحال ...

لعنت بهشون. مرسی که گفتی منم داشتم تا همین چند روز پیش از همین مارک میخوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من زیر هر دو تا چشمم هم خیلی گود رفته هم کبود شده به رنگ بنفش! طبیعیه آیاااااا؟؟؟ 🥺🥺 عصر ک ...

شما الان بارداری ؟من از روزه سوم انقال همینجور زیره چشمام سیاه و گود شده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️