2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
امگا و  دی ۳رو که میدونم هست و به داروخانه ها اعلام کردن که جمع اوری کنن من همینا رو هم تابحال ...

امگا و ویتامین سی و ویتامین د۳ رو به من گفتن، البته بچ نامبرهای خاصی از اینا انگار

امگا و ویتامین سی و ویتامین د۳ رو به من گفتن، البته بچ نامبرهای خاصی از اینا انگار

https://ifdana.fda.gov.ir/fa/News/19403

بله مثل اینکه لینکش رو براتون گذاشتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم خدا برات نگه داره😍😍 ان شاالله نامدار باشه و سربلند و ان شاالله دومی هم بسلامت بیاد بغلتون ...

ممنون عزیزم لطف داری

اره خودمم اولش برا پسرم خیلی ناراحت شدم دلم براش میسوخت کوچولوئه،،عاااشق شیره😁

ولی بازم گفتم سختیش اولاشه عوضش همبازی و دوست خوبی برا هم میشن😍

انشاالله قسمت خودت بشه عزیزم

بعد چن وقت از زایمانت طبیعی باردار شدی؟ چن وقت نازایی کشیدی؟ مشگلتون چیبود؟

۳ سال درمانم طول کشید البته اگه همون اول میومدم رویان اینقدر طول نمیکشید...

بر اساس محاسبات دکتر سونوگرافی من ۶ ماه بعد زایمانم باردار شدم

خودم تخمدانم پلی کیستیک بود و شوهرم تحرکش کم و مورفوی سالمش ۲درصد بود...

ای جان دلم پس این طبیعی هست؟ اره یادم اومد گلم. خیلی التماس دعای مخصوص به نینی تودلت بگوماروهم دعاکن ...

انشاالله رشد میکنن،،،بلاست که بشن خیالت راحته جنینات قوی و خوبن...چشم عزیزم حتما دعاگوت هستیم توکلت به خدا و ائمه باشه همه چی عالی پیش میره

ازخدای بزرگ خیلی ممنون که دوستای خوبی مثل شما دارم, واقعاخداروشکر اره استرس ندارم زیادراجب مثبت یام ...

قربونت برم لطف داری عزیزم...اگه اینجا نبود که ماها دیوونه میشدیم چون فقط خودمونیم که همو درک میکنیم،، هیچکی درد مارو نمیفهمه هرچقدرم بهمون نزدیک باشه

خوبه که استرس نداری انشاالله تا آخرش همینطوری با دل آروم برات پیش بره....

۳ سال درمانم طول کشید البته اگه همون اول میومدم رویان اینقدر طول نمیکشید... بر اساس محاسبات دکتر سو ...

عاشق هم چنین حالتی ام معجزه ی خدا😍..کاش منم بعدیم سوپرایز شم طبیعی بشه.من و شوهرم جز ده درصد ناباروری ناشناخته بودیم..البته من مشکل ایمنی داشتم که رو انتقالام فهمیدم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عاشق هم چنین حالتی ام معجزه ی خدا😍..کاش منم بعدیم سوپرایز شم طبیعی بشه.من و شوهرم جز ده درصد نابارو ...

عزیزم پیش خدا کاری نشد نداره انشاالله نصیب خودتم همچین حسی میشه خیلیی هیجان انگیزه مخصوصا وقتی ۵ ماهته و تازه میفهمی🙈

برای کسایی مثل شما که ناباروری ناشناخته دارین احتمال بارداری طبیعی خیلی زیاده... من موقعی که رفتم رویان گفتن بهمون شما مشکل خودت و شوهرت جوری نیست که طبیعی بچه دار نشید گفتم اگه قرار بود خودم باردار بشم تو این دوسال میشدم حالا من قبلش دو بار انتقال هم داده بودم طبیعی پیشکش...برا شما که طبیعی اصلا نشد نداره باز ما یه مشکلاتی داشتیم

سلام مهربون جون خوبی؟؟بسلامتی قراره انتقال بدی جنیناتو انشاالله اینبار توکل بخدا مثبت میشی.‌‌..بله ع ...

واقعا ؟چقد خوب اینبار طبیعی باردار شدین ؟ببخشید می تونم بپرسم  دلیل ای وی اف اولتون چی بود ؟

من عمل فیبروم کرده بودم الان میگه باید توو ۳۷ هفته ختم بدیم خطرناکه 🤕😭حالا گفته خبر میده دعا کنید ...

ایشالا که بهترین موقع سزارین کنی و گل پسرو بغل بگیری نگران نباش خدا خودش بهتر میدونه❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
واقعا ؟چقد خوب اینبار طبیعی باردار شدین ؟ببخشید می تونم بپرسم  دلیل ای وی اف اولتون چی بود ؟

ممنون انشاالله شمام بعدی و طبیعی و بدون رفتن به این دکتر اون دکتر خدا نصیبت کنه...

خودم تخمدانم پلی کیستیک بود و شوهرم تحرکش کم و مورفوی سالمش ۲درصد بود...

۳ سال درمانم طول کشید البته اگه همون اول میومدم رویان اینقدر طول نمیکشید... بر اساس محاسبات دکتر سو ...

وای چطور متوجه نشدی تا ۵ ماه ؟تکونی ویاری وای چقد ذوق کردم خدا حفظشون  کنه براتون ؟این نی نی جنسیتش چیه ؟