2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
اره عزیزم من شکر خدا بچه دارم ولی دلم وووول میزنه برایه دوباره در اغوش گرفتن یه نینی 

خدا بچه ات رو حفظ کنه گلم. ان شالله این بار هم به مراد دلت برسی.

شما تعیین جنسیت هستی؟

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله. باید از یکم قبل‌تر شروع میکردی مثلا از اول سیکلت، نشاسته اگر مشکل ت ...

یعنی من که کم کاری تیرویید دارم و دارو مصرف میکنم نباید نشاسته بخورم؟

البته تیروییدم با قرص کنترل شده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم بعد از شروع شیردهی که میگن با اولین تیر و دردی که خواست شروع شه کرم و شروع کنید که زود به ...

عزیزم کرم شقاق با توجه به تجربه ای که دارم یک ماه قبل زایمان هرروز زده بشه خییییلی بهتر من سری اول با شروع شیر دهی زدم یعنی خون میومد ولی باردوم یک ماه قبل بهدنیا اومدن زدم خیییلی بهتر بود

سلام دوستان خوبين من امرو رفتم سه ساعت نشستم اخرم دارومو تاييد نكردن گفتن سيستم قطعه🙄 خودم شياف گر ...

ویتامین دی ادامه بده امگا از ماه ۴ هفته ای دو تا بخور اگه انکوسا داری با فاصله مصرف کن چون تداخل داره

ویتامین ای برا درد خوبه گل مغربی خوبه نمیذاره بزرگ شه من نمیخورم الان تو نت خوندم دهانه رحم و نرم می ...

منم کیست سینه دارم ،چی دهانه رحم روباز میکنه ؟ گل مغربی ؟ من ویتامین ای میخورم ولی دردم دارم چندین ساله میخورم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش