2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
دوستان امروز دکترم گفت شاید این هفته سزارین اورژانسی شم تورخدا دعا کنید اینهفته نباشه.....

ای بابا چرا سر چی؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلاام عزیزم باردارشدی؟؟ تبریک میگم

سلام مهربون جون خوبی؟؟بسلامتی قراره انتقال بدی جنیناتو انشاالله اینبار توکل بخدا مثبت میشی.‌‌..بله عزیزم البته دومین بارداریمه اینبار خدا خواست و طبیعی شدم انشاالله قسمت خودت بشه عزیزجان🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من زیر هر دو تا چشمم هم خیلی گود رفته هم کبود شده به رنگ بنفش! طبیعیه آیاااااا؟؟؟ 🥺🥺

عصر کمتر بود داره هی بیشتر میشه !! قبل بارداری نه گودی زیر چشم داشتم نه سیاهی ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@طوطططیا     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی زود جای خالی نی نی ت پر ...

مرسی مهربونم خیلی خیلی زحمت کشیدی 

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
يعنى الان سه قلو داريد؟؟😵😍😍😍

نه ندارم😂

این قضیه برای بارداری اولمه که با میکرو سه قلو باردار شدم و همه دکترا بهم گفتن سه قلو پرخطره و یکیشو ریداکت کن(حالا من با اینکه سه قلو باردار بودم نه لکه بینی داشتم نه ویار سختی بیچاره بچه هام اصلا اذیت کن نبودن همه کارامم از روز سوم انتقال خودم انجام میدادم مث افراد عادی)اولی و که توی ۱۲ هفته ریداکت کردم باعث ایجاد التهاب و عفونت شد کیسه آب دومی پاره شد مجبور شدم اونم تو ۲۰ هفته ریداکت کنم الان فقط یه پسر کوچولو دارم که ۲ روز دیگه یه سالش میشه...

سلامممم رفیق چطوری؟ من بالاخره میخوام برم انتقال اخرین سری

سلام عزیزم فدات شم تو خوبی ان شاالله بسلامتی میای خبر بارداریتو بهم میدی منم با اخرین جنینام مثبت شدم توکل بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینایی که من گفتم بده زود تاثیرشو می بینی اگه تونستین موقعی که گریه اش شروع شد بربن با ماشین دور بز ...

پدی لاکت و کولیف رو با هم بدم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام مهربون جون خوبی؟؟بسلامتی قراره انتقال بدی جنیناتو انشاالله اینبار توکل بخدا مثبت میشی.‌‌..بله ع ...

ای جان.مبارک باشه.ایشالا به سلامتی بغل کنی.میگم بارداری اول شما سال ۹۸ بود؟اخه من اونموقع ها زیاد میومدم اینجا.یادمه یه نفر بود با اسم تو مایه های شما اونموقع باردار بود خیلی شرایط بارداری سخت بود. تا اسم شما رو دیدم یهو یاد اون شخص افتادم.راستی برا سری اول که ای وی اف کردین مشکلتون چی بود

دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس ...

سلام عزیزم همین الان ازته دلم برات دعا میکنم انشالله که مثبت میشی ولی خواهشا نارحتیو ازخودت دورکن گلم

سلام مهربون جون خوبی؟؟بسلامتی قراره انتقال بدی جنیناتو انشاالله اینبار توکل بخدا مثبت میشی.‌‌..بله ع ...

سلام به روی ماهت عزیزم, ممنون خوبم شکرخدا,. نی نی گلت پسره? توروخدا ازته دلت دعاکنی واسه هممون منم خدابخواد دوشنبه میرم انتقال خداکنه رشدکنن جنینها .توکل بخدای بزرگ. 

چقدر خوب که طبیعی باردارشدی شکرخدا, بیخیال بودی؟ منم این 6ماهه هی منتظرشدم نشد😂😂😂

سلام عزیزم فدات شم تو خوبی ان شاالله بسلامتی میای خبر بارداریتو بهم میدی منم با اخرین جنینام مثبت شد ...

قربونت برم عزیزم شکرخدا, میگم توالان چندکیلویی؟ من همونم نشد😐😐😐

توکل بخدای بزرگ خیلی التماس دعا, دیگه اینبار خیالم راحته که دیگه همه کارکردم ازهیستروتا پی ارپی... فقط وفقط دست خداست