2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
من حالا غصم گرفتم از كلينك زنان فروتن چطور وقت بگيرم ديروز تو كلينك زنان بود رفتم پايين كه ماما ااي ...

دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس سوال ها و ترحم بقیه نرفتم سربه مادرم بزنم  از ته ته دلتون دعا کنید انتقال بدم به خوبی و خوشی و مثبت بشم....و عذاب روحیم تموم بشه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از راهنماییت به امید خدا نمیخوامم استراحت مطلق کنم فقط طی و جارو برقی نمیکشم ولی میخوام کارامو ...

الهی آمین عزیزم، فقط هر نیم ساعت یکم دراز بکش زیاد خسته نشی عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس ...

ان شاالله که دست پر برمیگردی عزیزم و مامان میشی، استرس نداشته باش خدا پشت و پناهت 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دكتراي خوبم واقعاااا خيلي حواسپرتي دارن مثلا اونسري اينوفوليك تا تشيكيل قلب ميخوردم عين اسكلاا نگوبرا تخمكه🙄

ياااينسري منيزيمم ازش پرسيدم بخورم گفت عاره بعد دوروز بعدش يه  زنه كه واسطه بود ازش پرسيد گفت اون برا قبل انتقاله

واقعاااا نميدونم چرااا انقد گيج بازي در ميارن

ياالان سرم كه من تكراركردم اصلا بمن نگفت تو خود مركز موقع زدن بهم گفت مثبت شدي تكرار كن باز پرسيدم بايد تكرار كنم گفت عاره معمولا سه بار ميزنن در حالي كه دكتر كلا چيزي بهم نگفته اينسري بپرسم ببينم كي بايد بزنم

خوب يه مريض كه خودش يادش نمونه و نپرسه واقعا كي پاسخگوعه😕

دوستان  فردا انتقالمه ...با دلهای پاکتون برام دعا کنید .....جنین اخرمه ......چندین ماهه از ترس ...

ان شالله كه مثبت ميشي و همه چي عالي پيش ميره به اميد خداااا😘🌹🙌

ان شالله اينسري با تودليت ميري پيش مامان🥰🤲

ولي توروخداااا ازين حركات نكنين مردم هميشه دهنشوووون بازه كه بخاطر حرف بقيه پيش مادرت نري😢

ممنونم تمنا جون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بسلامتي عزيزم ان شالله همه چي عالي پيش ميره با يبتاي عالي مياي😍

قربون محبتتون

خدا تودليتو برات حفظ كنه❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزيزم ان شاالله ك خير وصلاح تو همين ى دونه باشه و ى فرزند سالم و صالح

اما دهان مردم هميشه بازه

بايد ى گوش در باشه و ى گوش دروازه

ان شاالله ك ديگه خلاص ميشى از زخم زبون و حرف

عزيزم منم برات صلوات ميفرستم و آية الكرسى ميخونم ان شاالله صاحب ى پسر سالم و صالح بشى با باردارى بد ...

برای شما هم صلوات فرستادم که انتقالت مثبت بشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍