2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
ما هم قبل انتقال و قبل پانکچر آز کرونا دادیم اما علاوه بر اون آز استرادیول هم رویان برای کسانی که ها ...

از من نگرفته بودن شروع کرونا بود احتمالا یادشون رفته بود چون همش می گفتن برو آزمایشتو بیار من میگفتم کدوم آزمایش 😂

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب من همش میگم چون سزارینم و درد دارم فککنم حال هیچی نداشته باشم اما منم پس ببرم شاید ارایشی کرد ...

سزارین شانسیه یسری خیلی راحتن یسری اذیت میشن حالا چندتا تیکه با خودت وسایل آرایشی داشته باش. بیمارستان های تهران خودشون برا بچه وسیله میدن ولی باز از بیمارستان بپرس. من با خواهرم بودم خودشون لباس پوشوندن پوشک  تعویض میکردن پتو دورپیج هم داده بودن 

خدایا شکرت
عزیزم سونو داخلی که دکتر زنان انجام میده؟

بستگی به دستگاه خود دکتر داره باید خوب باشه عزیزم البته تبحر خود دکترم شرطه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

ماشاءالله جان مبارک باشه تا حالا حتما پسر کاکل زری رو بدنیا آوردی انشالله تنش همیشه سلامت باشه و فرزند صالحی براتون باشه و قدمش پر از خیر و برکت باشه و مایه افتخار شما 🥰😍این روز و این حس قسمت همه ی خانم های منتظر و تک تک منتظرای این تایپیک به حق فاطمه زهرا🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امان از این کاراشون همیشه بدقولن! ببین سزارینی دیگه؟ این ستای بیمارستان که با بچه س میخواستم بخرم هم ...

اره عشقم منم سزارینم! ببین من دوستم ۳۱ فروردین زایمانش بود فرداش قشنگ ستشونو پوشیدن عکس و اینا گرفتن خیلی خوشگل شده بود منم سفارش دادم امروز رسید من از پیج lebas.nozadi.titi خریدم از همه پیجا بهتر بود همه چیش! بعد اون پوشکم دوستام به من گفتن خود بیمارستان میده من راستش دیگه اونو نذاشتم فقط نوار گذاشتم فوقش همونجا اگه یه درصد نبود به شوهرمون میگیم برن بخرن چیز خاصی نیست همونم ! من راستی میخواستم کرم برای سینه هم بخرم ببرم از روز اول بزنم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای عزیزم آبجیای گلم من فردا راهی بیمارستانم که خدا بخواد پسرمو بغل کنم😍😍😍 خدا شاهده که یه حا ...

سلام ماشالا جونم بخدا بغض گلوم رو گرفت😭😭 چقد برات خوشحالم عزیزم انشاالله به سلامت میری و با گل پسرت برگردی خونه این لحظه های قشنگ هزاران بار مبارکت باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اخ منم همینطور . منم قندم مرزی ه نزدیک ه انسولین بزنم بهم گفت همینجوری بالا باشه ده دوازدهم درش میار ...

منم برا فقط قندم میترسم کلا از اولم تنها استرسم زود دنیا اومدن بود. من دوستم انسولینی بود اما چون کنترل میشد یر عمون تاریخ خودش زایمان کرد منم از ترسم دوشبه یه نصفه قرص متفورمین میخورم از پریروز که دیدم قند ناشتام شده ۱۳۴ ترسیدم چون دکترم گفت اگه دیدی زیاده روی کردی یه نصفه هم شب بخور دارم خیلی رعایت میکنم تنها ناپرهیزیم میوه اس . ببین والا من ایندفعه ۸ ام سومین بارمه دارم میرم سونو رشد 😐 یه بار قبل عید رفتم یه بار همین ۱۹ اردیبهشت بعد آب دور جنین ۲۲/۵ بود گفت بالاس دوباره رفتم پیش دکترم گفت یه سونو رشد دیگه بده که دقیق زایمانتو بگم دوباره نوشت برام به من که دوباره داده . فقط باید قندمونو حواسمون باشه من هرروز دیگه ناشتا میگیرم قندمو و رعایتم میکنم . تیکیرت برا ۴۰ هفته اس؟ 

سزارین شانسیه یسری خیلی راحتن یسری اذیت میشن حالا چندتا تیکه با خودت وسایل آرایشی داشته باش. بیمارست ...

اره بیمارستانا فرق دارن باید بپرسم

خصوصیا والا اینهمه پول میگیرن باید هم ازینکارا کننن. چه خوب که دور پیچم داده 

منم برا فقط قندم میترسم کلا از اولم تنها استرسم زود دنیا اومدن بود. من دوستم انسولینی بود اما چون کن ...

قند خیلی بده من چون همچنان تهوع دارم فقط شیرینی و کربوهیدرات یکم ارومم میکنه براهمین میخورم منم ناشتاهام زیاده اما نهایت تا۱۱۵ میره بالا . بقیه هاش اصولا نرماله اما هرازگاهی میره بالا! واقعا خسته شدم از استرس قند

منم دوبار دادم یکی بعده عید یکی هم کامل و زباد همین دو هفته پیش ! فککنم بخاطر قندت اب دور جنین زیاد بود 

من که ناشتام و بعده دوساعتم فقط۲ تا بالا بود دکترم گفت انسولین! بعد ارجاع داد غدد!!! اب دور جنینم ۱۴ اینا بود حالا الان که بالاتره خدا میدونه چی بگه!

اره عزیرم تیکرم طبیعیه

اره عشقم منم سزارینم! ببین من دوستم ۳۱ فروردین زایمانش بود فرداش قشنگ ستشونو پوشیدن عکس و اینا گرفتن ...

اها من برم ببینم پیجشو مرسی گفتی😍اره واقعا نهایت میرن میخرن دیگه همون پایین! کرم سینه رو انگار دو سه روز بعده اینکه زایمان کردی بزنی حوبه کلا میگن به محص اینکه نوکش تیری چیزی کشید فوری بزنید که زخم نشه

یکی از استررسای من شبردهیه باورت مبشه🙄😑همش میگم کاش شیر ندم خودمو نابود میکنم اینجوری

ممنونم عزیزم  آره منم میگم تا ۵ ماها اینا برم این دکترم بعدش دکترم عوض کنم

اره فعلا باهاش ادامه بده کار درست همینه

ان شاء الله تا آخر همه چی خوب پیش بره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان خوبين من امرو رفتم سه ساعت نشستم اخرم دارومو تاييد نكردن گفتن سيستم قطعه🙄

خودم شياف گرفتم اشتباها بجاي سايكلوژيست فرتيژست داده ؟؟؟

فرق دارن ياهمونو بزنم؟؟

بعد يسوال دوستانيذكه مثبت شدن سه ماه اول ويتامين چي داشتن؟؟؟

من ديروز دكترم فوليك اسيد و كلسيم *دي و امگا٣و ب٦ رو گفت بخور

بعد امرو يخانمه  اونجا بود گفت امگا٣ و ويتامين دي محلول چربي خيلي خطرناكه برايدمغز بچه 

بنظرتون منم قطع كنم؟؟؟ بعد از ماماش پرسيدم گفت نه امگا خانم دكتر سه ماه دوم ميده، ولي ديروز به شما گفته خوب بخور😕😑ممنون ميشم ج بدين

عزیییزززم😍😍

حتما تا حالا گل پسری رو به دنیا آوردی، چشمت روشن قدمش مبارکتون باشه❤️

امیدوارم صحیح و سالم زیر سایه مامان و بابا بزرگ شه🥰