2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
آمپول روگام یخچالیه؟

اره عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر تو مشگلش چیه؟ یهو گرفت؟ مال من یهو گرفت نسبت به دو روز پیش بهترم ولی از کارو زندگی موندم هن ...

آخی عزیزم خداروشکر که بهترین .شما چون باردارین سخته کمردرد براتون .ان شاالله خیلی زود خوب بشین .🙏🏻🙏🏻 خیلی مواظب خودتون و نی نی تون باشین 

والا من امدم جاروبرقی رو بلند کنم کمرم گرفتم اونم چه گرفتنی🤦‍♀️🤦‍♀️ الان ۱۰ روزه درد شدید دارم زمینگیر شدم .میخواستم برم تو سیکل که اصلا نمیتونم بشینم منم از کاروزندگی افتادمکل روز دراز کشیدم .امروز رفتم دکتر ام آر ای برام نوشتم فردا انجام بدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

ای وای من.من چندتا ازش دارم امگاهام که تا بحال خوردم از این شرکته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیز دلم  من نیت کردم برای شما و بقیه دوستان بخونم. ظاهرا دوستمون هم داره میخونه منم راهنم ...

برامنم میخونی عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم امیدوارم زودتر نرمال بشه و شما هم مامان بشی ، هزینه عملشون چقدر شد؟  دکتر به ما گفته هزی ...

دو سال یا سه سال پیش عمل کرد با دارو بهتر شد دکتر هم گفت طبیعی میتونی باردار شی اما دیگه خودمم تنبلی تخمدان داشتم 

و دو سال نشد اومدم سیکل ای وی اف تازه سه روزه انتقال دادم دوسال پیش ابن سینا حدود سه تومن شد دکتر اراسته

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دقیقا همین شد رفتم نوار قلب گرفت اکو کرد گفت مشکلی نیست قرص متیل دوپا داد گفت ولی شروع نکن ۱هفته تو ...

من هفته بیست بارداری فشارم 12-13بود 

اومدم خونه قابلمه غذامو جدا کردم کلا نمک و روغن رو حذف کردم خدا رو شکر فشارم رو کنترل کردم 

آمپول انوکسا هم دارم نگران نباش با رعایت ایشالا درست میشه

بچه ها من اینو  پرسیدم واقعا همین بوده نامه اش هم اومده مطمئنم ! واقعا که به هیچ کس رحم نمیکنن خدا ازشون نگذره ! من از اول پرگنازون خوردم کلسیمشم همینطور با ویتامین د۳ یعنی عملا فقط سم به خورد خودمو بچم دادم خیلی ناراحتمدلم میخواد زار بزنم خیلی کم آدم استرس داره همه جوره استرس هم به ادم میدن خدا ازشون نگذره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍